Cum a fost la #webstock12

„Noua ediţie a fost mai bună ca precedenta”. Aşa se spune, nu? Aşa a şi fost ediţia din acest an a evenimentului Webstock, eveniment dedicat online-ului. Social Media, advertising, blogging, web, tehnologie, mobile au fost subiectele evenimentului de vinerea trecută dar mai presus de orice: networking.

Referitor de networking, unul dintre motivele pentru care am fost şi voi merge la astfel de evenimente, vreau să fac o remarcă scurtă: e regretabil să nu ai cărţi de vizită dacă tot vii la un eveniment de genul ăsta. Am împărţit aproape toate cărţile de vizită pe care le-am avut la mine – si nu am avut puţine – dar nu „m-am ales” decât cu vreo 3, în schimb.

De fapt, e păcat. E păcat să iroseşti o aşa oportunitate de a te cunoaşte lumea. Da, ştiu…unii ar zice: „Nu-mi trebuie, mă ştie lumea”. Fals. Poate unii te ştiu sau ai impresia că te ştiu dar nu cred că toată lumea te ştie. Şi cu atât mai puţin proiectele tale. E altceva când te vezi cu cineva cu care dai mâna şi îi întinzi şi o carte de vizită.

Mă rog, nu mai insist. E părerea mea.

În rest, sesiunile de la acest Webstock m-au ţintuit pe scaun, ceea ce spune despre eveniment că au fost invitaţi speakeari buni, iar subiectele au fost interesante.

Jos pălăria pentru eroul nostru Eduard Novak, ciclistul cu proteză la un picior, câştigător al unei medalii de aur şi a uneia de argint la recentele Jocuri Parolimpice de la Londra.

Despre Cristian Gog ce să mai zic? No comment. Ne-a lăsat cu gura căscată pe mine şi pe „victima” lui de vineri, tovarăşul Ştefan Murgeanu, colegul meu de scaun de la Webstock. Mai jos e o poza cu noi doi, în timpul demonstraţiei lui Cristian Gog, întrebându-ne cum naiba a făcut? Unul dintre răspunsuri, după cum spunea chiar Cristian Gog, ar fi: „Fake it, until you make it!” 🙂 Şi chiar i-a ieşit.

Mai mult ca sigur ne vedem la următorul Webstock.

Foto

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.