Să învățăm engleza cu caracter

Când am intrat ieri în centru de învâţare a limbii engleze Shakespeare School, la aniversarea de 10 ani, am întâmpinat o atmosferă veritabilă de teatru. Mă aşteptam să văd săli de clasă cu bănci şi tone de cărţi. Am găsit la parter o scenă, la etaj o cameră unde predominau ceva picturi şi desene, iar mansarda semăna mai degrabă cu un loc de joacă.

La mansardă am asistat la o oră de curs unde au participat copii având vâste cuprinse între 7 şi 10 ani. O oră în care am înţeles stilul de învăţare de la Shakespeare School, o metodă aparte bazată pe Teoria Inteligenţelor Multiple. Copiii învaţă interactiv limba engleză, prin joc, iar în acelaşi timp, fiecaruia dintre ei le sunt puse în valoare, de către profesori experimentaţi, abilităţile şi pasiunile.

Foarte eficient pentru procesul de învăţare. Copiii învaţă fără efort limba engleză, îşi descoperă şi dezvoltă, în acest fel, şi propriile abilităţi şi îşi formează caracterul. Pentru un copil sau tanăr cursant al şcolii, tot acest proces de învăţare înseamnă efectiv doar două cursuri de câte o oră şi jumătate pe săptămână. Unii ar zice că e puţin dar e suficient pentru a avea performanţele lor şi asta datorită acestei metodologii de predare.

Câteva cifre pentru Shakespeare School:

– 3 centre. Adresele centrelelor le găsiţi pe site

– Peste 1.400 de cursanţi cu vâste cuprinse între 4 – 25 de ani

– 20 de profesori dedicaţi

– 97% rată de succes la examenele internaţionale de limbă engleză

– 10 ani de existenţă

Pe când un sediu mai aproape de sectorul 6? Eu ştiu că stilul ăsta de predare li s-ar potri perfect piticelor mele însă distanţa dintre centre şi casă e prea mare în acest moment.

La Mulţi Ani Shekespeare School şi la cât mai multe centre!

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.