Mic dejun în autobuz

Când am văzut pentru prima oară, în Bucureşti, autobuzele acelea cu punte dublă, special concepute pentru turişti şi care fac un tur al oraşului, mi-am spus că trebuie să mă dau şi eu cu unul. Am văzut în marile capitale din Europa, iar de anul trecut (parcă) şi la noi.

Ei, azi am avut şi eu ocazia să mă plimb cu unul din ăsta, în ceea ce s-a numit BelVita Start City Tour. Bun, am umplut puntea de sus numai cu bloggeri şi le-am dat drumul prin Bucureşti. Nimic ieşit din comun până acum. Dar cum e să iei micul dejun într-un astfel de autobuz? În reprize şi cu autobuzul staţionând, să nu dăm laptele pe noi 🙂 E cel puţin inedit, nu?

Iniţial ne-am luptat cu crengile copacilor şi ne-am calificat la Olimpiadă cu un nou sport: „Capu’ la cutie”. Printre crengi am reuşit şi câteva cadre:

httpv://youtu.be/GlqSSAlHSeY

După ce am scăpat teafăr şi nevătămat de pe Kiseleff, am răspuns şi noi la saluturile celor de pe stradă în toate limbile pământului sau, din când în când, cu „Good Morning Budapest” :D.

Piaţa Presei Libere, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Casa Poporului, Piaţa Unirii, Universitate, Magheru şi retur. Cam ăsta a fost traseul. Nimic spectaculos, nimic din ce nu am mai văzut până acum dar ce pot să spun e că Bucureştiul se vede cu totul şi cu totul altfel de la etajul 2, priveliştea e alta.

Când eşti la volan, în trafic, nu vezi nimic şi nu poţi fi atent la detalii. Azi am observat o groază de lucruri în oraşul în care trăiesc de 20 de ani.

Până să vedem câteva filmări profesioniste de azi, se pot vedea ceva poze aici, made by Costin, căruia îi mulţumesc că ne-a scos azi la un mic dejun special 🙂

Comments (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.