Tribuna 2.0 de la IRB Nation Cup

Acum 2 ani, unul dintre copii ce i-au însoţit pe cei doi căpitani la începutul meciul România – Namibia, de la competiţia de rugby IRB Nation Cup 2010, a fost Ana. Această competiţie a fost şi pentru mine o premieră, iar pentru Ana o experienţă interesantă. Detalii de atunci.

Anul acesta IRB Nation Cup se va desfăşura în zilele de 8, 12 şi 17 iunie, pe stadionul Arcul de Triumf şi vor participa echipele: România, Uruguay, Rusia, Italia, Portugalia şi Argentina Jaguars.

Nu e o premieră faptul că se alocă o tribună întreagă bloggerilor şi nici faptul că FRR-ul are deschidere către Social Media, important e că acest lucru are continuitate, iar rugby-ul începe să-şi recâştige locul.

Aşa că, şi de data asta, va exista o tribună specială pentru oamenii din Social Media, Tribuna 2.0, o tribună în care ni se va permite să ne manifestăm cum dorim dar în mod civilizat, desigur. Am mai susţinut şi cu alte ocazii echipa Naţională de Rugby, iar imaginaţia noastră va zburda, cu siguranţă, liberă.

Aşteptăm la stadion pe toată lumea interesată de fenomenul rugby, mai cu seamă că Tribuna 2.0 va avea energie de  Stejar 😀

Există şi o campanie ce va sprijini acest eveniment, cu diverse premii şi merită să aruncaţi un ochi. Pe surt: fiecare dintre cei care vor scrie despre IRB Nation Cup 2012 va primi câte un loc personalizat în această Tribună 2.0, prin lipirea unui sticker cu numele bloggerului sau cu url-ul domeniului. Cool!

Ne vedem la stadion! 🙂

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.