Uraaa….am rămas cu un singur televizor!

În era plasmelor HD sau a tehnologiei 3D eu mă bucur că am rămas într-un singur televizor. Au fost trei. Unul a murit acum vreo 2 ani, iar de curând şi-a mai dat duhul unul.

Am spus aici care sunt motivele pentru care merită să-ţi arunci TV-ul pe geam dar, pe scurt, nu am timp de porcăriile care rulează non stop la TV. Intoxicare de dimineaţă până seara. Da, mă uit la o finală de UCL, sau mă voi uita – atât cât voi putea – la Campionatul European de Fotbal din vara asta, sau la Olimpiadă, sau mai stau pe câte un desen animat cu Sara mea. Însă încerc cât pot de mult să o feresc pe Ana de Disney Channel. Nu mai zic de alte bazaconii TV.

Şi când te gândeşti că unii şi-au pus televizor şi în bucătărie…De ce?

Apropos de copii, de TV-uri şi de computere. O altă preocupare a celor mici, uneori sub directa îndrumare a părinţilor, e  faptul că pătrund prea devreme în lumea digitală. Chiar dacă asta nu ar fi o mare problemă, nasoleala e că îşi petrec prea mult timp în lumea virtuală şi uită cum e să stai desculţ în iarbă, să baţi mingea sau să te bucuri de alte activităţi în aer liber.

Am găsit azi piesa asta datorită lui Cristi, piesă aparţinând trupei Taxi şi care sugereaza foarte bine lucrul ăsta. Enjoy:

httpv://youtu.be/yw0T1q6qz5o

Comments (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.