Oare o fi anul nostru la Eurovision?

Nu mă dau în vânt după melodia lui Mandinga, trupa care ne reprezintă anul ăsta la Eurovision dar cine-s eu să-mi dau cu părerea? Melodia are ritm, e apreciată de jurnaliştii internaţionali şi – am înţeles – că e şi bine cotată. Deci cu şanse la un loc sus, acolo.

În contextul primei semifinale de aseară Mandinga e peste toţi concurenţii, de departe. O semifinală de ciudaţi sau de piese ciudate, cu mici excepţii: corul octogenarelor din Rusia, Shakira de Grecia, opăriţii din Irlanda, Doctorul Dilibau cu Euro Neuro (caz de targă…eu nu-mi explic cum a ajuns nenea ăla în semifinală) şi altele. Nu ştiu ce melodii au finaliştii şi mai e şi cealaltă semifinală, de mâine dar e cert că până acum suntem beton.

Mandinga a trecut un prim test. Mi se făcuse inima cât un purice când Elena noastră parcă nu a avut volum, amplitudine din cauza unor probleme tehnice, asumate de organizatori. Îi căzuse volumul în cască. A trecut peste, iar show-ul a fost unul foarte bun.

În finala de sâmbătă Mandinga nu va mai avea nicio problemă tehnică, sound-ul va fi unul foarte bun, show-ul la fel de bun, ceea ce mă face să cred că anul ăsta putem da lovitura. Vreau să trăiesc să văd o finală de Eurovision organizată la Bucureşti. Chiar îmi doresc. Să le ţinem pumnii alor noştri sâmbătă!

httpv://youtu.be/l3ukcxou2xI

Comments (2)
  • Eu le-am tinut pumnii si aseara! Chiar imi place piesa. Suna altcumva fata de ce am avut pana acum la Eurovision. Nu m-am mai uitat de mult la o finala dar sambata voi fi pe televizor…

  • Doamne ajuta, cine stie, poate castigam si noi o data in viata Eurovisionul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.