Veniți de gustați Social Media :D

Îmi creşte inima când un retailer din România accesează Social Media. De când îi aştept…Mai ales acele reţele care în alte ţări, unde sunt prezente, bubuie pe Social Media, iar la noi le ignoră cu nonşalanţă. Mă rog…altă conducere, alte mentalităţi, chiar dacă fac parte din acelaşi grup.

Ultimul venit pe lista retailerilor de la noi, dintre cei care se uită şi către Social Media, este reţeaua de tip cash & carry Selgros, intrată puternic la începutul acestei luni în online cu un site nou, conturi pe Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn şi YouTube şi cu prima campanie online, desfăşurată simultan pe Facebook şi YouTube. Detalii aici.

Deşi a declarat acum cca un an că Socia Media nu este printre primele lor preocupări, conducerea Selgros şi-a dat, probabil, seama (mai bine mai târziu decât deloc) că nu poate naviga contra curentului şi nu se mai poate opune acestui trend (sau să-i zic necesitate?).

Mai sunt încă retaileri care, cel puţin deocamdată, ignoră aceste canale de comunicare. Dar până când? După cum spuneam acum câţiva ani, eu îi aştept. Pe mine mă vor găsi deja aici 🙂

Comments (1)
  • Pe mine ma bucura ca nu au facut ca alte companii: prima data s-au lansat in social media si apoi au monitorizat rezultatele. Au inceput cu monitorizarea, analiza si apoi s-au lansat. Din partea mea, thumbs up Selgros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.