Festivalul The Joy Of Life

Festivalul National de Arte “THE JOY OF LIFE”, organizat de catre Scoala de Dans Modern Dance World în parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, este un festival pentru copii si adolescenti ce s-a născut din necesitatea de a promova tinerele talente, cei care isi doresc sa devina artistii de maine ai scenei romanesti.

Prima editie a Festivalului “THE JOY OF LIFE” debuteaza duminica, 3 IUNIE 2012 si va avea loc la ArCub din Str. Batiste, nr. 14, Bucuresti (langa Hotel Intercontinental). Concursul se va desfasura intr-o singura zi, avand ca si participanti copii din gradinitele si scolile bucurestene.

Nu este o competitie, ci o prezentare a unor momente artistice in urma carora fiecare copil va primi o diploma de participare, un cadou, o medalie, iar institutia din care provine va primi Trofeul Festivalului. Organizatorii festivalului “THE JOY OF LIFE” ar dori sa faca si cateva cadouri (dulciuri, in special) copiilor participanti, motiv pentru care sunt in cautarea unor sponsori. Detalii la: festivalulthejoyoflife@yahoo.com.

Festivalul va incepe dimineata, fiecare institutie fiind programata intr-un anumit interval orar si se va incheia cu o gala unde va concerta tanarul artist Alin Vaduva, iar Trofeele Festivalului vor fi inmanate de insusi Primarul General al Capitalei, Dl. Sorin Oprescu.

Principalul obiectiv al Festivalului il reprezinta canalizarea spre educatie a tinerei generatii, crearea unui “esalon” junior pentru viitorii artisti ai tarii si insuflarea ideii ca orice munca sustinuta poate avea rezultate. Muzica, dansul si arta in general inseamna armonie, prietenie intre copii, dezvolta simtul artistic, toate acestea imbinate contribuind puternic la educaţia generala a copiilor.

O importanta deosebita se acorda dezvoltarii acestui segment, abilitatii copiilor de a se exprima liber prin arta, activitati extrascolare de gen sustinute, pedagogii avand posibilitatea sa vada rezultatatul muncii lor.

Detalii si inscrieri la: festivalulthejoyoflife@yahoo.com, tel. 0765.471.619 sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Comments (6)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.