Câteva lucruri, pe scurt

S-a terminat vacanţa. Ei…mă rog, să zicem că a fost vacanţă. Cum nu am mai scris cam de multişor şi am cam lipsit din online, s-au adunat câteva lucruri demne de a fi înşirate aici:

În primul rând tare-i bine să te mai rupi din când în când de ceea ce faci în mod curent. Fără să stai cu ochii pe ceas, fără să sune telefonul şi fără task-uri.

În al doilea rând salut cu onor cea de-a treia ediţie a #Acusticbloggers cu o mulţime de bloggeri cântăcioşi în frunte cu Make, cel care caută talente în permanenţă printre bloggeri. Aşadar, ne vedem miercurea viitoare, pe 25 aprilie 2012, în Joy Pub, de la ora 20.30. Ediţia asta nu o mai ratez. Alte detalii găsiţi aici.

Chinezu mi-a amintit de prestaţia DreamTeamRO dintr-un concert caritabil de acum aproape doi ani. Uite aici şi a doua piesă cântată de noi, în acelaşi concert, de data asta cu ajutorul celor de la Trupa Atelier:

httpv://youtu.be/d7fLlL9iiw0

În altă ordine de idei, deloc surprinzător, mi s-au dat papucii sau, mai corect, am primit perechea de papuci de la zorilestore.ro. Mi se pare cea mai tare idee de campanie. Ce dacă e o campanie despre papuci? Sunt curios câte perechi de papuci au plecat către cei care au scris despre 🙂

Să auzim de bine!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.