Emova, un cadou rafinat

Aţi avut probabil, nu o singură dată, dificultatea de a alege un codou pentru cineva, chiar dacă era vorba despre o persoană cunoscută sau chiar apropiată. V-aţi gândit că poate deja are acel lucru, sau v-aţi întrebat dacă i se potriveşte, sau dacă nu cumva e prea puţin, sau dacă e un cadou original? Aşa este?

Cum ar fi să faci cadou o masă la un restaurant elegant? Sau un sejur la un hotel de 4 stele? Un curs de gastronomie sau o degustare de vinuri rafinate? Ei, parcă se schimbă perspectiva, nu? Un astfel de cadou exclusivist se potriveşte garantat oricui, chiar şi celui mai pretenţios prieten, coleg sau partener de afaceri. Devine un cadou pe care nu-l vei putea uita aşa uşor, fie că este dăruit cu ocazia unei aniversări, fie de Crăciun sau Paşte.

Dar cine garantează pentru calitatea unor servicii precum cele de mai sus? Ei bine, saptamana trecuta Emova a lansat o noua generatie de cadouri ce cuprinde o serie de servicii premium precum cele de mai sus. Emova este disponibilă în 4 variante, după buget (Coane Fănică), de la Bonze la Platinium:

Kitul Emova conţine un vaucher pentru 1-2 persoane (deci vă faceţi şi vouă un cadou), un catalog cu partenerii selectaţi de către Emova, aşa, ca să aveţi de unde alegeţi, iar ca şi bonus mai conţine şi un ghid gastronomic „a la carte!” cu 67 de restaurante recomandate din 5 oraşe din România: Bucureşti, Sibiu, Timişoara, Braşov şi Sinaia. Adică, după ce că e cadou, îţi mai şi alegi bucătăria :). In plus, te poti bucura oricand de serviciile incluse in voucher.

Daca v-am facut curiosi, intrati pe www.emova.ro. Tot de aici se pot si comanda pachetele Emova.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.