Iepurașul vine și anul ăsta la Masca

Aşa cum ne-a obişnuit de câţiva ani buni, Teatrul Masca invită şi anul ăsta, în Joia Mare, pe 12 aprilie, copilaşii din zona Militari-Uverturii (şi nu numai) să vopsească ouă de lemn dar şi proaspete, alături de actorii teatrului. Evenimentul „Iepuraşul la Masca” se va desfăşura în amfiteatrul Teatrului Masca din bulevardul Uverturii, nr. 70-72, cu începere de la ora 16.00. Intrarea este liberă. Sper ca vremea să nu ne fie potrivnică.

Este cel de-al 3-lea an în care cu bucurie pun şi eu umărul la acest eveniment şi le mulţumesc şi acum celor de la Teatrul Masca că m-au implicat. Să vezi cât de bucuroşi sunt copiii şi cu câtă dedicaţie vopsesc ouăle, e de nepreţuit. Nu există satisfacţie mai mare. Şi apoi experienţa asta le rămâne, mai ales în suflet. Tradiţia nu trebuie să se piardă.

„Teatrul Masca se consideră implicat în viaţa comunităţii de rezidenţă, iar proiectele pe care le promovează sunt o consecinţă a acestui program sociocultural. Sărbătorim alături de concitadinii noştri ori de câte ori este posibil, iar evenimentul splendid din Joia Mare nu putea fi ratat, căci este o ocazie extraordinară să fim împreună, să-i învăţăm pe copii ce înseamnă Paştele, ce înseamnă credinţă în frumos, adevăr şi cinste”, ne spunea anul trecut Domnul Mihai Mălaimare, Directorul General al Teatrului Masca. Întreg interviul îl găsiţi aici. Merită citit.

Aşadar, cine doreşte să vină cu copilaşii şi să se bucure alături de noi, este binevenit. Mai avem nevoie chiar de voluntari care să explice copiilor cum să combine vopselurile. Nu e complicat. Vor exista câteva sesiuni de training în acest sens, înainte de începerea evenimentului. Cine doreşte să dea o mână de ajutor şi vrea să afle mai multe amănunte, să dea un semn.

Ne vedem în Joia Mare la Masca.

Comments (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.