Am votat pentru RoBlogFest 2012

Începând de ieri, 22 martie şi până pe 27 martie, se pot vota blogurile favorite la RoBlogFest 2012. Acum 2 ani de zile am participat şi eu la competiţia asta şi am luat locul 6, la categoria „Blog de companie”, cu blogul meu de merchandising 😀 Acum zâmbesc când îmi aduc aminte dar atunci chiar a însemnat ceva acel loc 6.

Revenind la ediţia de anul ăsta, pot spune că deja am votat, aşa că nu mă mai puteţi influenţa cu nimic. Dar poate eu pot să influenţez pe cineva, dintre cei care nu aţi votat încă, măcar la una dintre categorii, că la restul nu vă spun cu cine am votat 😀

E vorba de categoria Blog de muzică. Ştiţi cu cine am votat, nu? Cu Trupa Atelier, evident. Bănuiesc că nu încăpea vreo îndoiala… „Trupa Atelier – Jurnal de trup(ă) și suflet”, aşa cum se numeşte acest blog colectiv, este primul de acest fel, cel puţin din câte am auzit. Sunt singurii care ţin un astfel de „jurnal”.

Unul dintre cei doi solişti vocali ai Trupei atelier este prietenul Dulea…Vlad Dulea sau Dulea de la Atelier, cum glumim noi între noi :). Ăsta e primul motiv. Al doilea e că-mi place foarte tare de ei. E o trupă de cover-uri dar au şi piese lor. I-aţi auzit vreodată?

httpv://youtu.be/eHYcsN8JGZU

Cum puteţi vota: vă faceţi cont aici, intraţi la categoria Blog de muzică unde gasiti Trupa Atelier. Hai, că merită! 🙂

Comments (3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.