Valoarea unei cărți

Cât de puţin costă unele cărţi şi cât de mare valoare adăugată aduce citirea lor. Voi aţi citit vreo carte care să vă fi schimbat viaţa? Poate nu sunt multe în lumea asta dar cu siguranţă unele sunt memorabile.

Una, de căpătâi, e „Călugărul care şi-a vândut Ferrariul”, de Robin S. Sharma. Am citit multe cărţi dar niciuna nu mi-a dat atât de mult de gândit. Am citit-o de 3 ori şi sunt sigur că o voi mai citi. Apropos, pe 9 mai Robin Sharma revine în România, alături de Richard Branson, fondatorul imperiului Virgin.

Din Seria „Tată bogat” , de Robert Kiyosaki, am citit mai multe cărţi dar 2 sunt de referinţă: „Tată bogat. Tată sărac” şi „Cadranul banilor”. Astea 2 sunt ca nişte manuale, aşa cum îmi place mie să le zic, 2 carţi de educaţie financiară ce conţin noţiuni care nu se studiază în nicio şcoală clasică. Şi nici nu cred că se vor studia prea curând. Nu există niciun interes pentru aşa ceva. Esenţa acestor cărţi ţine de independenţa financiară sau, cu alte cuvinte, de principiul de a nu munci pentru bani, ci a pune banii să muncească pentru tine.

Închei cu un alt titlu drag mie, la fel de important, „De la idee la bani”, de Napoleon Hill, carte ce conţine exemple foarte concludente ale unor oameni de succes şi pe care o recomand spre lectură cu mare drag.

Vouă ce cărţi v-au rămas în minte şi în suflet şi de ce? Doar 3 titluri.

Comments (2)
  • Mie mi-a placut foarte mult:

    1. Codul vindecarii. Explica foarte fain cum anume ne formam convingeri care ne afecteaza toata viata.

    2. Calea barbatului superior. E despre cum sa fii barbat adevarat

    3. Harv Eker – Secretele mintii de milionar. Se leaga foarte mult de partea psihologica cand vine vorba de bani

    • Merci Cristi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.