Pui la grătar sau Chicken Grill?

După ce am intrat – la propriu – în bucătăria McDonald’s, la sfârşitul anului trecut, cu ocazia deschiderii celui mai nou restaurant, am avut ocazia să revin ieri la lansarea noului sanviş Chicken Grill, ocazie pe care însă am ratat-o. Am rugat-o pe colega mea mea Aura să mă înlocuiască şi să relateze de la faţa locului 😀

Aura a intrat şi ea în bucătăria Mc Donald’s şi chiar şi-a preparat singură noul sanviş, sub privirile lucrătorilor din restaurant. Evident, daca tot era ora prânzului, l-a şi mâncat. La final a primit şi o diplomă de absolvire a cursului de preparare al noului sanviş Chicken Grill! 🙂

Dar ce e Chicken Grill? Chicken Grill este un sandviş care conţine carne de pui la grătar, o variantă rapidă care cu siguranţă va prinde la români, mari amatori de grătar dar şi de bucătărie tip fast-food.

Chicken Grill este un produs simplu şi gustos: pieptul de pui fraged la grătar este însoţit de legume proaspete (salată, roşii, ceapă verde) şi un sos foarte delicat, o combinaţie de muştar cu miere, toate îmbinate într-o chiflă specială cu seminţe de susan albe şi negre. Este disponibil în variantele à la carte, meniu mediu şi maxi.

Pentru cei care doresc informaţii nutriţionale despre noul produs, le pot găsi pe site-urile www.mcdonalds.ro şi pe pagina oficială de Facebook www.facebook.com/McDonalds.ro.

Deci, ori că alegeţi pui la grătar, ori Chicken Grill eu vă doresc Poftă bună!

 

Comments (1)
  • Am mancat odata asa ceva si mi-a placut. O sa multumesc oamenilor ca a preparat asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.