Lady Bloggers Party

Lady Bloggers Party fost prima petrecere marca Manafu & Vodafone din primavara asta? Cred că da. Nu ştiu de ce am senzaţia că oamenii ăştia nu au de gand să se oprească şi nici nu ar trebui s-o facă 😀 E deja o tradiţie ce nu trebuie să se piardă.

Chiar dacă vineri seara am avut un fel de deja-vu, asta pentru că am fost alături de oameni pe care îi ştiu (asta nu înseamnă că nu am cunoscut şi persoane noi), iar petrecerea s-a derulat într-un loc care, încet-încet, devine casa petrecerilor blogăristice, şi anume The Floor, din Centrul Vechi, m-am simţit la fel de bine. Nu vreau să dezvolt comentariile apărute după, a făcut-o mai bine Ştefan. Eu agreez în continuare astfel de petreceri şi punct.

Mie îmi pare rău doar că s-a terminat mai repede decât m-am aşteptat, deşi a doua zi era sâmbătă. La ora 12.00 rămăsesem destul de puţini. Mai mult loc pentru dans, însă 🙂 Am avut o mică reţinere, reţinere ce provine de la spatele meu beteag dar am dansat, chiar mai mult decât în alte dăţi. Asta şi pentru că eram dornic de o ieşeală, după o perioadă de stat în casă, ţintuiţi de fetele noastre care au făcut varicelă în acelaşi timp. Părinţii ştiu…

La momentul de karaoke am descoperit o nouă voce (nici nu ştiu de ce am descoperit-o abia acum), pe Ruxa, căreia îi transmit şi pe calea asta La Mulţi Ani :), că azi e ziua ei şi merită draga de ea, şi mi-am reamintit ce voce bună are Monsieur Copolovici. Au făcut un duet remarcabil.

Mulţumiri din partea Alinei pentru felicitare, realizată manual de către voluntarii Fundaţiei Chance for Life împreună cu copiii şi pentru vasul acela micuţ de lut, realizat tot manual de către tinerii cu dizabilitaţi, beneficiari ai programelor Fundaţiei Vodafone, din materiale naturale (lut modelat şi ars în cuptor).

Şi mulţumiri Manafu pentru invitaţie. See you next time 😀

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.