În vizită la Danone (2)

Vă spuneam în articolul precedent că cei de la Danone organizează vizite în fabrica de la Bucureşti pentru copiii din grupele mari de grădiniţă şi pentru şcolarii din clasele I-IV. Sunt organizate două vizite în ziua de miercuri a fiecărei săptămâni, cu grupuri de până la 30 de copii.

Copiii se înscriu pe pagina „Vino acasă la Danone”, cei care îi însoţesc completează un formular şi Aventura Cercetaşilor Danone poate să înceapă. Nu imediat pentru că interesul este unul foarte mare, programările vizitelor fiind făcute, la această oră, până în luna august 2012.

Timp de 2 ore micuţii trec prin toate secţiile fabricii echipaţi corespunzător purtând echipament pe dimensiunea lor şi le este explicat, într-un limbaj pe înţelesul lor, drumul laptelui de la cisterne până la păhărelul de plastic cu iaurt.

În fabrică micii cercetaşi vor avea prilejul să urmărească un film despre beneficiile iaurtului şi despre istoria Danone, să exploreze fabrica la pas, şi să se pozeze cu Dino, Mickey sau Minnie. La finalul vizitei, vor primi jucarii care sa le aduca aminte de experienta de la fabrica Danone.

E draguţ că, după vizită, unii copilaşi trimit la Danone desene despre ceea ce au înteles ei sau un soi de „mulţumiri speciale” care dau energie celor de la Danone sa o ia la capat în fiecare zi de miercuri. Am identificat şi eu câteva dintre ele, atunci când am vizitat fabrica. Iată-le:

 

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.