#ZiuaBloggerilor la Teatrul Masca

Acum un an de zile avea loc la Teatrul Masca isprava asta, cu contribuţia decisivă a DreamTeamRO.  „Slugă la doi stăpâni” fost un spectacol pe cinste, exclusiv pentru bloggeri. Au mai urmat şi altele, printre care „Clownii vin la Holloween” sau Una historia de Tango.

La un an distanţă, Teatrul Masca ne-a invitat din nou la spectacol, la „Comedia Erorilor” de William Shakespeare, în regia şi adaptarea Maestrului Mihai Mălaimare. O seară dedicată şi de această dată bloggerilor. Nume de cod #ZiuaBloggerilor 😀

A fost un altfel de spectacol, cu publicul aşezat pe toate cele patru laturi ale şcenei (e prima oară când văd aşa ceva), având un personaj inedit, personajul colectiv „Corul”. Percuţia a fost elementul de debut al piesei după care ne-am bucurat de aceeaşi vivacitate a actorilor, cu care am fost obişnuiţi, de costumele, luminile şi muzica deosebite. N-au uitat nici de data asta să ne implice în spectacol şi pe noi, spectatorii.

După spectacol l-am căutat în zadar pe fratele lui Antipholus (cu „o”, nu cu „a”, după cum a ţinut să precizeze actorul Cosmin Creţu, care, dacă nu ştiaţi, are şi blog). L-am găsit doar pe actorul Valentin Mihalache cu care am stat puţin de vorbă şi am dat de fratele lui Dromio, în persoana lui Chinezu :D.

Nu pot să n-o remarc pe actriţa Emilia Manea, sfârleaza personajului colectiv „Corul”, blonda micuţă şi energică care ne-a terminat cu replicile ei. Foarte bine a jucat şi Alina Crăiţă, preferata mea, în rolul Lucianei. Felicitări tuturor pentru un spectacol pe cinste!

E clar că ne-am făcut un obicei să mergem La Teatrul Masca şi, cu siguranşă, va deveni un obicei şi pentru cei care au fost pentru prima oară.

httpv://youtu.be/GGGiaoTcZ_k

 

Comments (5)
  • Tu si Alina, sper ca nu va mai considerati simpli spectatori. Voi sunteti deja partea a trupei Masca si asta se va vedea si anul acesta la.. Iepurasul la Masca!
    Va imbratisam cu drag si multumim mult pentru tot!

  • Adevărul e că la Masca mă simt ca acasă 🙂 Bucurăm copiii şi anul ăsta, în Joia mare, la Iepuraşul la Masca.

  • […] mai scris: Kriogen, Claudiu Ciobanu, Haotik, Semanticus, Corina, domnu` Murgeanu și […]

  • […] William Shakespeare! UPDATE: Au scris despre spectacol Stefan Murgeanu, Claudiu Ciobanu, Roxana Bursuc, Camil Stoenescu,  Corina Anghel, Onitzza, Andra Silivestru, Semanticus, Alina […]

  • […] Au fost la piesa si au scris despre ea Radu Oncescu, Bogdan Constantinescu, Alex Tunaru, Claudiu Ciobanu, Stefan Murgeanu, Dana Schiopu,Dragos Schiopu, Laurentiu Buica, Daniel Papa, Roxana Bursuc, Liviu […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.