Cum stați cu încrederea?

Citind azi la Costin postul ăsta, mi-am adus aminte că am mai demult în draft un articol neterminat care are cam aceleaşi rădăcini şi anume încrederea.

Voi cum staţi la capitolul încredere? Câţi oameni puteţi număra dintre cei care ar avea încredere „orbeşte” în voi? În câţi oameni aveţi voi încredere deplină? Nu contează ce presupune încrederea. Ori o ai, ori n-o ai.

Răspunzând la întrebările de mai sus, scrieţi-i pe o foaie de hârtie în ordinea în care îi „depistaţi”. Încercaţi să faceţi acest lucru în câteva minute. E un exerciţiu care vă va spune foarte multe despre voi.

Cu cine aţi început? Cu cunoştinţele şi prietenii sau cu rudele?

Aşa de multe persoane aţi scris? 🙂

 

Comments (2)
  • Sa fim sinceri..nu ar mai trebuii sa avem incredere nici in noi in ziua de azi…

  • Awwwwww…Silviu! Iartă-mi reacţia. Dacă ziceai că nu mai poţi avea încredere în nimeni, ziceam că nu eşti primul dar să nu ai încredere tocmai în tine, nu-i ok deloc.
    Dacă tu chiar crezi asta, primul lucru pe care ar trebui să-l faci ar fi să-ţi schimbi anturajul, prietenii pentru că ei sunt primii care te trag în jos, cum tot prietenii te pot trage în sus.
    Apoi, tot prieteneşte, te sfătuiesc să faci ceea ce-ţi place şi să te laşi provocat. Făcând ceea ce-ţi place îţi va reveni şi încrederea în tine.
    E doar o recomandare prietenească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.