S-a lansat Zonga…Zonga.ro

Zonga.ro

Aseară s-a elucidat misterul cu #ziuaZ: trilulilu a lansat site-ul Zonga.ro, cea mai mare colecţie de muzică din România, un fel de tonomat la purtător, pentru că prin intermediul unei aplicaţii poţi asculta muzica preferată şi pe telefonul mobil. Conţinutul este în întregime legal şi reuneşte 4 mari case de discuri (Universal Music, Sony Music, Warner Music, EMI). Proiectul este în faza de private beta, doar până la lansarea către publicul larg din aprilie 2012.

Petrecerea #ZiuaZ

Păi să tot fi fost vreo 150 de bloggeri, împărţiţi pe 5 stiluri de muzică, după vorbă şi mai ales după port. Apropos de ţinută…e de remarcat cât de conştiincioşi au fost unii şi cât de bine şi-au ales vestimentaţia. Eu, aparţinând curentului flower power, am răscolit tot şifonierul în căutarea de ţoale care să ducă măcar cu gândul la acest curent dar n-am găsit nici măcar o floricică aruncată undeva pe o cămaşă, tricou sau alt element de vestimentaţie.

Noroc că am găsit la faţa locului ceva eşarfe cu floricele şi ochelari stil John Lennon 🙂

Muzica a fost cu de toate şi pentru toată lumea. Oricum, la cât de bine „distruşi” eram unii dintre noi, genul muzical chiar nu mai conta.

ZiuaZ

Vezi mai multe video din muzica

Nu pot să ştiu cât va prinde platforma Zonga.ro, deşi sunt convins că reţeta ar trebui să fie din start una de succes, având în vedere succesul trilulilu.ro. Ştiu însă că a plecat foarte bine. Ca din tun. Şi asta pentru că fetele de la The Practice ştiu să organizeze un eveniment de lansare a unui produs.

Poate câteva poze ar mai ilustra atmosfera de aseară, deşi nu sunt unele dintre cele mai reuşite.

Zonga: Facebook şi Twitter.

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.