Dau 2 invitații gratuite la #ecomTIM

ecomTIM, cel mai important eveniment regional din România dedicat industriei e-commerce și marketingului online, organizat de 2Parale, va avea loc anul acesta la Timişoara, între 8-9 februarie.

Revista retail-FMCG.ro este partener media al acestui eveniment, motiv pentru care am (de dat) 2 invitaţii gratuite la ecomTIM. Sunt convins că sunt persoane care şi-ar dori să participe şi să beneficieze de pe urma acestui important eveniment din industria e-commerce-ului şi marketingului online.

Cum voi da aceste 2 invitaţii? Simplu: cei care le doresc sunt invitaţi să răspundă într-un comentariu la 2 întrebări:

1. De ce ai vrea să participi la ecomTIM?

2. Ai vreo întrebare bună pentru speakerii de la ecomTIM? Lista cu speakeri o găsiţi aici.

Alături de prietenii de la 2Parale, vom decide cei 2 câştigători, alegând cele mai justificate 2 răspunsuri. Vă rog să comentaţi introducând o adresă de e-mail validă, pentru a fi contactaţi cu uşurinţă.

Termenul limită până la care puteţi răspunde la cele 2 întrebări este vineri, 27 ianuarie 2012, ora 16.00. Câştigătorii vor fi anunţaţi până cel târziu luni, 30 ianuarie 2012, ora 12.00.

Succes!

Comments (9)
 • Salut ,

  Raspunsurile mele la intrebari sunt :

  1. Vreau sa imi lansez un proiect online , baza pe servicii , si am nevoie de cateva directii , idei si strategii . Vreau sa aflu care au fost dificultatile de care s-au lovit speakerii la inceputul afacerilor lor sau de-a lungul timpului .

  2. Am o intrebare pentru Calin Fusu : Cand a lansat proiectul Zumzi , a observat reticienta oamenilor fata de produsele prezente in oferte ? Ofertele fiind foarte reduse fata de pretul original , si la o prima vedere inspira o oarecare neincredere , lumea nefind obisnuita cu astfel de site-uri de reduceri .
  Notorietatea site-ului Neogen.ro a avut un rol important in promovarea Zumzi ?
  Cat a durat pana cand investitia in proiectul Zumzi s-a amortizat ?

  Multumesc
  Razvan P.

 • As mai avea intrebari si pentru Norbert Simionescu : Se pot face campanii AdWords pentru aplicatiile de facebook fara ca rezultatele sa fie influentate/penalizate de competitia Coogle Plus vs Facebook ?

  Pentru Liviu Taloi : Daca doresc ca serviciul meu sa se adreseze si pietei internationale , dar pentru inceput nu am timp sa ma ocup de promovare decat pe plan local , e ok daca il lansez si pentru piata internationala , fara a investi efort in promovare aceastuia ?

  Razvan P.

 • Buna,

  1. Sunt Marketing Manager la un magazin online si vreau sa particip pentru ca imi doresc sa fiu la curent cu tot ce este nou in mediul ecommerce.
  2. Intrebarea mea este pentru Dorin Boerescu: Ma gandesc serios de ceva timp sa inscriu magazinul in 2 parale, doar ca preturile sunt destul de mari – de ce ar trebui sa aleg 2 parale si nu sa imi fac propiul sistem de afiliere? In plus, mutli afliati sunt foarte bine indexati pe google – dar au site-uri ce lasa de dorit – ceea ce nu ar fi ok pentru imaginea magazinului meu.

  Adelina.

 • Buna,

  Raspunsurile ar fi:

  1. pentru dezvotare personala si idei de afaceri
  2. intrebarea este pentru Gary R. Beal: „Cat este de dificil sa faci SEO pentru site-uri care activeaza pe alte piete decat cea autohtona? Ma refer aici la diferente culturale care se regasesc in comportamentul consumatorului, accesibilitate date, eficienta etc”

 • […] uitati, cei care doriti sa mai castigati o invitatie, aveti posibilitatea sa participati la concursul lui Claudiu Ciobanu, iar pentru ceilalti, pagina de inscrieri va sta la dispozitie. Tweet « Cine-ar plati […]

 • 1. As vrea sa invat mai multe despre marketingul afiliat, tinand cont ca am inceput sa ma ocup recent de campanii de afiliere pentru 2 site-uri.
  2. As vrea sa aflu de la Cristian Ignat cateva recomandari pentru utilizarea Adwords in campaniile de afiliere.

 • Cum sunt in webdev axat in ultima vreme pe e-commerce mi-ar place tare mult sa il vad pe Bas Nawijn, Head of Sales for DACH care va tine o conferinta axata pe Magento.
  Sunt multe lucruri care le poti ‘fura’ din articole si studii de caz de afara despre ecommerce dar cum in Romania orice are un model independent fata de cursul normal, niste informatii din interior (care in mod normal nu sunt disponibile public) ar fi aur curat.
  Intrebarea este pentru el.
  Sunt foarte curios sa stiu daca Ebay o sa intervina in vreun fel in platforma Magento si de ce nu au o implicare foarte mare in Europa. Care ar insemna automat o dezvoltare a modulelor pentru serviciile si API-urile folosite la noi.

 • Multumim tuturor pentru participare si felicitari celor 2 castigatori, ne vedem la Timisoara. Vestea buna e ca mai avem 3 invitatii, ultimele, pe http://www.facebook.com/ecomTIM. Succes, e simplu 😉

 • […] , Claudiu Ciobanu a dat doua invitatii la conferinta ecomTim. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.