S-a lansat prima platformă de intermediere și consultanță de afaceri din România

Am primit azi un material care, cred eu, nu e de larg interes dar il public aici, gândindu-mă că poate informaţia va ajunge şi la cei care căutau un astfel de vehicol sau oportunitate pentru business-ul lor:

Azi s-a lansat oficial Bursa Română de Afaceri (www.rbex.ro), prima platformă de intermediere şi consultanţă de afaceri din România, care facilitează investiţiile private de capital, realizarea de parteneriate de tip joint-ventures, dezvoltarea şi restructurarea afacerilor, precum şi vânzarea şi cumpărarea afacerilor la cheie.

Bursa Română de Afaceri este dezvoltată pe trei fundamente:

1. Platforma de afaceri care este constituită pe de o parte de brokerii & partenerii corespondenţi ai Bursei Române de Afaceri din ţară şi străinătate, iar pe de alta parte din componenta de promovare web www.rbex.ro unde sunt prezentate bilingv nevoile, propunerile şi oportunităţile de afaceri ale clienţilor.

2. Consultanţa de afaceri care acoperă întreg spectrul nevoilor de business ale clienţilor, de la elaborarea planului de afacere şi auditul strategiei de afaceri, la fuziuni şi achiziţii, dezvoltarea şi/sau restructurarea afacerii, restructurarea creditelor, evaluarea afacerii şi atragerea capitalului şi a partenerilor de afaceri.

3. Centrul de resurse care facilitează accesul la resurse educaţionale de business, ajutându-i pe cei interesaţi să dobândească cunoştinţele necesare inaintea realizării unui parteneriat de afaceri şi să abordeze procesul de vânzare sau cumparare a unei afaceri într-o manieră profesionistă.

Elementul de noutate adus de Bursa Română de Afaceri este faptul că propunerile şi oportunităţile de afaceri promovate de Bursa Română de Afaceri sunt in prealabil analizate şi optimizate de consultanţi profesionişti, crescând astfel şansele de reuşită odată ce acestea sunt prezentate bilingv pe www.rbex.ro.

Bursa Română de Afaceri:

Facebook

LinkedIn

 

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.