Oare cine-i Moșul nostru?

Blogger’s Secret Santa Party 2011 sau mega-petrecerea sfarşitului de an, powered by Manafu & Vodafone, vineri seara, în True Social Club.

După o săptămână plină şi o zi de vineri supra-aglomerată, ce a inclus o întâlnire importantă, daily business, apoi pregătirea pentru serbarea Anei, serbarea propriu-zisă din Teatrul Ar Cub şi la finalul zilei repetiţia Anei cu Trupa Dance World pentru spectacolul de azi, aşteptam cu sufletul la gură petrecerea Blogger’s Secret Santa Party, să mă destind un pic. Şi m-am distrat…

După o aşa zi aveam un chef de chef nebun (a se citi chef de băut). Am băut vodka cu mere…cu suc de mere. Nu ştiu care e denumirea tehnică a acestui carcalete dar am avut căderere şi încerc să-mi amintesc şi azi câte pahare din ăstea am băut. Cred că multe după cantitatea de nisip pe care o aveam în cap a doua zi de dimineaţă 😀

Surprinzător de mişto clubul True Social Club, chiar dacă n-am fost numai noi, cei 70 de bloggeri petrecăreţi, lumea fiind de foarte bună calitate şi puşi pe distracţie şi surprinzător de plăcută surpriza cu live band-ul True Band cu solistul Doru Işăroiu. Nice cover-uri. Sună chiar foarte bine trupa. Aveţi o monstră filmată la Manafu pe blog, cu blogări cântăcioşi şi săltăreţi.

Momentul cel mai drăguţ a fost cu schimbul de cadouri. Fiecare a adus un mic cadou si am fost Moş Crăciun pentru cineva (încă nu ştiu pentru cine) cum şi noi, eu cu Alina, am fost Moşi Crăciun pentru cineva. Eu cu Alina am fost mai practici, si dacă tot e frig afară, am luat pentru Secret Santa un fes şi un fular. So, cine şi cum le-a primit?

Noi am primit o carte şi un puzzle sferă foarte interesant. Oare cine e Moşul nostru? Anybody?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mulţumesc Cristi Manafu pentru încă o petrecere reuşită şi te rog eu să nu te opreşti! 🙂

Vă doresc Happy Blogging, vorba celor de la Vodafone!

 

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.