Fetele cred mai mult decât băieții în Moș Crăciun

Cel puţin aşa arată studiul derulat de Liberty Center pe platforma ivox.ro. care spune că 56,2% din totalul de respondeţi care au spus că ei cred în Moş Crăciun e reprezentant de persoane de sex feminin şi doar 43,7% sunt persoanele de sex masculin. Eu pot confirma asta. Am trei fete, una mare şi două mici, şi toate cred foarte tare în Moş Crăciun 😀

Pe de altă parte, studiul mai arată că cele mai dorite cadouri pe care românii şi le doresc de la Moş Crăciun sunt gadget-urile de ultimă generaţie (28,23%) şi vacanţele în străinătate (23,29%). iPhoane şi croaziere, asta îşi doresc românii 😀

Trist e că printre preferinţele de cadouri pe care românii ar vrea să le primească cărţile nu sunt la mare căutare, obţinând un procent de 3.52%. Puţin. Foarte puţin. Ştiam că românii nu prea îşi cumpără cărţi dar nu-şi doresc nici să le primească cadou?

Important e că 55,78% dintre români au răspuns afirmativ la întrebarea „Crezi în Moş Crăciun?”. Înseamnă ca nu suntem chiar pierduţi. Mai avem o şansă. Printre motivele invocate de aceştia pentru a-şi justifica alegerea, se numără faptul că Moşul le aminteşte de perioada copilăriei, dar şi pentru că este un motiv de bucurie şi un prilej de a îşi exprima sentimentele frumoase faţă de persoanele dragi.

Studiul a fost derulat ca parte a campaniei promoţionale de sărbători „Eu cred în Moş Crăciun”, desfăşurată în perioada 1-23 decembrie la Liberty Center şi care şi-a propus să reunească cea mai mare comunitate de români care cred în Moş Crăciun.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.