Disney Channel lansează competiția „Dance, Dance”

Disney Channel România şi-a unit eforturile cu unul dintre cei mai buni streetdanceri, CRBL, pentru cea mai nouă competiţie naţională de dans inspirată de serialul de comedie de succes, Totul pentru dans. Vedeta sprijină competiţia încurajându-i pe fani să-şi demonstreze talentul în materie de dans. Marele câştigător îşi va face bagajele pentru Londra, la faimosul studio Pinapple Dance, pentru a lua parte la un curs exclusivist de dans, ce va fi înregistrat pentru Disney Channel.

În România, concursul sa va lansa vineri, 2 decembrie, pe www.disney.ro/dance-dance şi la va oferi fanilor cu vârste între 8 şi 14 ani şansa să înveţe câteva dintre mişcările de dans marca Totul pentru dans. Vizitatorii site-ului vor fi invitaţi să se filmeze executând aceste mişcări de dans împreună cu prietenii lor şi să urce filmuleţele pe microsite-ul special creat. Până pe 9 ianuarie 2012, micii dansatori în devenire îşi pot înscrie prestaţia solo în competiţia online.

În primă fază, va avea loc o selecţie a candidaţilor înscrişi, urmând ca cei 10 finalişti aleşi să poată fi votaţi de vizitatorii site-ului www.disney.ro/dance-dance, între 24 ianuarie şi 5 februarie. Câştigătorul va primi ca premiu o excursie de vis la Londra, unde va participa la un curs de dans la faimoasele Pinapple Dance Studios.

Mega concursul va lua sfârşit pe 25 februarie, când se va anunţa câştigătorul, la lansarea mult aşteptatului sezon doi al serialului Totul pentru Dans. Noul sezon prezinta şi mai multe aventuri ale celor două personaje pline de energie, CeCe Jones şi Raquel „Rocky” Blue, două prietene bune al căror vis este să devină dansatoare profesioniste. Visul lor devine realitate atunci când cele două ajung să facă parte din trupa de dans a celui mai popular show de dans pentru adolescenţi, Shake It Up, Chicago.

Comments (3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.