Booktopia, prima rețea socială pentru iubitorii de cărți

Saptamana trecuta s-a lansat oficial în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus, desfăşurat între 23-27 noiembrie, Booktopia, o reţea socială pentru iubitorii de cărţi, prima rețea socială complexă destinată cititorilor pasionați din România. Proiectul Booktopia este o formă de socializare dar și de evaluare prin votul majorității prin intermediul căreia cărțile sunt recenzate, notate, propagate în comunitate, incluse în liste, topuri, schimburi, ,,adopții” și discuții.

Aşadar, din această lună, BOOKTOPIA își propune să-i încurajeze pe români să citească mai mult și mai bine prin crearea unei comunități de cititori în mediul online. Scopul acestui proiect este de a stimula cititul și de a crea standarde, democratizând în același timp discursul despre carte. De asemenea, BOOKTOPIA dorește să se implice în proiecte de promovare a culturii, ca și în campanii de conștientizare a unor probleme sociale stringente.

www.booktopia.ro

www.facebook.com/BooktopiaRO

www.twitter.com/BooktopiaRO

httpv://youtu.be/3kBNwxAU1sU

Despre BOOKTOPIA s-a scris pe bloguri şi s-a discutat şi la Târgul de carte Gaudeamus. Detalii găsiţi la Cristina BazavanAndreea PietroselAndreea BurlacuAlex Ciuca şi Marie Jeanne Schweffer.

Comments (2)
  • Multumim pentru mentionare! O lamurire este necesara, pentru ca au mai fost retele de socializare bazate pe citit, noi nu suntem prima dar vrem sa fim prima „retea integrata/ complexa” atat ca miza cat si ca functionalitati.Te asteptam si pe site pentru interactiune si… carti 😉

  • A, ok, mulţumesc pentru precizare. Oricum pentru mine sunteţi prima reţea de socializare bazată pe citit 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.