Buninet – Bunicii invață să comunice pe Internet

Azi o să vă povestesc câteva lucruri despre proiectul Buninet din Mediaş, câştigător al unui premiu la Medias Blog Awards 2011, competiţie la care am participat în acest week-end alături de cei din DreamTeamRO, în calitate de invitaţi sau chiar de membri ai juriului (unii dintre noi).

Clubul Buninet – Bunicii invaţă să comunice pe Internet, este un proiect finanţat de IPEX, dezvoltat în Mediaş, prin care bunicii noştri sunt iniţiaţi în tainele internetului. Mai concret bunicii învaţă să-şi creeze şi să folosească o adresă de e-mail, un cont de Facebook sau chiar un blog.

Unii dintre ei sunt fericiţi că şi-au găsit un colţ unde îşi pot povesti experienţele inedite de viaţă sau pot comunica mai uşor cu copiii aflaţi la muncă în străinătate.

Rezultatul mi se pare unul extraordinar: dupa un an de proiect 100 de persoane de vârsta a treia au blog şi cont pe Facebook! 🙂

Antonela Barbu, sufletul proiectului Buninet din Mediaş, şi-a expus la Medias Blog Awards povestea bunicilor care învaţă să comunice pe Internet şi pe care vă invit să o urmăriţi în filmuleţul de mai jos. Încă o precizare: nu mai puţin de 9 bloguri ale bunineţilor au fost înscrise la Medias Blog Awards 2011. Lista acestora o găsiţi aici. Respect! Jos pălăria! 🙂

httpv://youtu.be/–BStc3ZS7E

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.