Ne întoarcem la Mediaș

…în formula DreamTeamRO aproape completă, fără Make al nostru, din păcate, absent motivat la cea de-a doua călătorie din acest an la Mediaş. Ne întoarcem la prietenii noştri alături de care ne-am distrat foarte bine vara asta, la începutul lunii august, şi cărora le mulţumim încă odată că fost nişte gazde minunate.

De data asta asta vom merge la Mediaş singurei, fără familioanele din dotare şi nu pot să nu mă gândesc la ce hăhăială o să iasă pentru că ştiu de ce sunt în stare nebunii ăştia din DreamTeamRO atunci când sunt „închişi” în câţiva metri patraţi 😀 Ştiu de pe acum că o să ajung la Mediaş cu dureri de fălci de la atâta râs 🙂 O să doară dar abia aştept! 😀

Pretextul deplasării noatre la Mediaş este competiţia Medias Blog Awards 2011, o iniţiativă a blogosferei locale aflată la cea de-a 3-a ediţie. Cine a zis că Mediaşul e un oraş mic? Cel puţin din punctul ăsta de vedere Mediaşul e imens. Bravo vouă!

În juriu o să fie doi dintre noi, adică Cristi, care e şi preşedintele juriului şi Vlad. Să jurijaţi bine băi, că noi ceilalţi o să bem în cinstea câştigătorilor 😀

Medias Blog Awards 2011 este un concurs organizat de Dianthus Medias cu sprijinul Centrului de Documentare Gaze Naturale MediasBlogal InitiativeDafora TurismMediasinfo.roBigpizza Medias, Contrast-Publicitate, Mediaslive.ro,  si Feri Teglas Blog.

Mulţumim, doamnelor de vis că ne suportaţi deplasările ăstea şi vă pupăm pe toate 🙂

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.