1.000 de articole pe retail-FMCG.ro

Mda…îmi propusesem să urmăresc şi să anunţ când voi publica cel de-al 1.000-lea articol pe site-ul retail-FMCG.ro. Pur şi simplu mi-a scăpat. Am văzut abia acum că sunt la cel de-al 1.003-lea articol 😀

Aşadar, sunt bucuros să anunţ că miercuri, 9 noiembrie 2011, la ora 16.38, am publicat articolul de mai jos, articolul cu numărul 1.000 de pe site-ul retail-FMCG.ro:

Am atins pragul 1.000!! Sute de ore de muncă stau în spatele acestor articole, pe care mi le atribui în cea mai mare proporţie, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Înainte de orice monetizare a site-ului retail-FMCG.ro, cel mai mare câştig sunt cei 582 de abonaţi la reader şi la newsletter, înregistraţi la ora când scriu acest articol. Uitându-mă la adresele lor de e-mail îmi dau seama că sunt cei din industrie, cei din nişa cărora site-ul meu li se adresează. Ăsta e cel mai mare câştig!

Tot acum am realizat că, întâmplător sau nu, articolul cu numărul 1.000 de pe site este cel despre Lyoness. A fost primul dar vor mai urma şi alte articole despre cea mai mare oportunitate de afaceri cu care am avut şansa să mă întâlnesc: Lyoness.

În plus, articolul 1.000 a venit în luna când revista retail-FMCG.ro împlineşte un an. Mai exact pe data de 24 noiembrie 2011 se face un an de când am lansat oficial revista 🙂

I’m happy!

Comments (2)
  • La cat mai multe articole cu informatii pertioase ca si cele de pana acuma. 🙂

    • Multumesc 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.