Clovnii au trecut azi pe la Masca

Când mergeam la circ, copil fiind, cel mai mult îmi plăceau acele „pauze” între numere, în care veneau pe scenă clovnii şi râdeam de mă prăpădeam. Azi, la Teatrul Masca, am vizionat un altfel de circ şi am avut parte numai şi numai de clovni haioşi, spre bucuria mea şi a piticelor mele.

Am vizionat piesa montată special pentru sărbătoarea de Halloween, „Clovnii vin la Halloween”, aproape două ore de spectacol ce a îmbinat perfect jocurile de lumini şi efectele de scenă cu acrobaţiile actorilor.

Dacă cu acrobaţiile lor eram cât de cât obişnuiţi, urmărindu-le execuţiile şi în alte spectacole, ceea ce a fost într-adevăr spectaculos la piesa de azi a fost ploaia de baloane de săpun. E prima oară când văd aşa desfăşurare de forţe pentru un bombardament cu baloane de săpun. Trei maşinării de făcut baloane de săpun au aruncat în aer „milioane” (mie atâtea mi s-au părut a fi) de balonaşe. Ziceai că ninge cu fulgi uriaşi 🙂

Merită să te relaxezi şi cu astfel de umor, merită oricând şi oricum să vizionezi o piesă la Teatrul Masca. Cred că m-am obişnuit cu maniera aparte de interpretare a actorilor de la Masca, de care m-am ataşat foarte mult dar cu toate astea ei nu încetează să mă surprindă cu câte ceva de fiecare dată.

La sfârşitul fiecărui spectacol de la Masca, maestrul Mihai Mălaimare spune: „Ai vizionat un spectacol la Teatrul Masca, înseamnă că de acum eşti prietenul nostru”. Mai sunt câteva luni şi fac doi ani de când Teatrul Masca îmi este un foarte bun prieten. Se simte în sală, pe scenă şi evident, în online 🙂

Mulţumim pentru spectacolul de azi!

Comments (5)
  • 🙂

  • Multumim mult pentru prietenie! Pupaturi piticutelor si ma bucur enorm ca le-a placut spectacolul. Este unul dintre preferatele mele, exprima perfect dorinta nebuna a actorilor de a juca si de a se juca, de a-i bucura pe spectatori. In fond, fiecare dintre noi avem un clovn in interiorul nostru. Cel mai greu e sa-l scoatem la suprafata, dar odata ivit va fi minunat!

  • Ne-a plăcut foarte mult. Şi ălora mici, şi ălora mari 😀

  • grozav!

  • […] spectacolului de Halloween în online la Claudiu Ciobanu, Nicu Simion (infodelta.ro) şi […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.