Am început alergarea

Am căutat şi uite că mi-am găsit partener de alergat şi nu ştiu de ce dar cred că se vor mai alătura şi alţii săptămâna viitoare 😀 Aşadar, mulţumesc lui Mihai că a răspuns apelului meu si, mai ales, că a avut atâta răbdare cu mine.

Ieri a a fost prima alergare pe bucla din Drumul Taberii, în lungime de 3,1 Km, un traseu propus de Mihai. Pentru un alergător antrenat ca el, traseul ăsta se poate face în 15 minute dar din start am stabilit să o luăm mai uşor, motiv pentru care ne-am propus să-l facem în 30 de minute.

Ei bine, l-am făcut în fix 31 de minute, încluzând aici şi pauze scurte de mers. Onorabil, aş spune, dat fiind faptul că am deja 7 luni de pauză totală de alergat, din motive medicale. Primele 10 minute au fost ok, după care am simţit că mi se cam înmoaie genunchii. După a doua pauză alergam automat, mă obişnuisem deşi aveam senzaţia din când în când că mă voi rostogoli 🙂 Mihai m-a înţeles şi a păstrat ritmul meu de melc. Dacă ar fi alergat în ritmul său cred ar fi făcut două bucle până terminam una.

Nu o sa pot face alergare 3 zile pe săptămână, a câte 30 de minute, cum ar fi normal dar voi încerca măcar o singură dată pe săptămână să repet figura de aseară şi, de la alergare la alergare, să mai adaug nişte minute în plus. Senzaţia de după e de nepreţuit.

Merci încă o dată Mihai.

Comments (4)
  • Strangi DreamTeam-ul pentru o alergare in masa ? :))

    • Sa vedem. Provocarea a fost aruncata 😀

  • Daca-i tot in „Bucla” ma bag 🙂

  • Niculeeeee, super 🙂
    Luni ne vedem din nou la alergare. Vorbim la telefon amanunte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.