11even: 11 evenimente, în 11 orașe, 11 discursuri de 11 minute…

Wow! Ce titlu are postarea asta! Dar ce e cu cifra 11? Eu m-am născut într-o zi de 11 😀 Ce înseamnă totuşi 11even?

Evenimentul 11even înseamnă de fapt mai multe evenimente care se desfaşoară simultan pe data de 11.11.2011, in 11 oraşe, 10 din România plus Bruxelles, evenimente ce vor reprezenta spaţiul în care personalităţi din diverse domenii precum şi oameni valoroşi dar fără expunere specială vor transmite experienţe, intâmplări, eşecuri, principii care au contribuit decisiv la evoluţia lor şi la starea lor actuală.

Cele 10 oraşe din România unde se vor desfăşura evenimentele 11even sunt: Alba Iulia, Braşov, Bucureşti, Cluj, Iaşi, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureş şi Timişoara.

Scopul evenimentelor 11even este de a arăta prin discursuri de 11 minute exemple şi poveşti de succes ale unor oameni din comunitate, de la copii sau studenţi extraordinari, până la sportivi, medici, antreprenori, teologi, cercetători sau alte personalităţi. Evident că vor fi 11 vorbitori în fiecare oraş care va gazdui un eveniment 11even.

În cele 11 oraşe vor fi disponibile 111 locuri, cu taxă de participare ce va avea preţuri plecând de la 11 Euro până la 111 RON!

DreamTeamRO, ambasadorul 11even pentru Bucureşti, te invită să salvezi 11 poziţi libere în agenda ta telefonică pentru cel puţin 11 oameni pe care-i vei cunoaşte la 11even 🙂

Puteţi accesa şi conturile de Facebook şi de Twitter ale evenimentului.

 


Vezi mai multe video din evenimente

Despre evenimentul 11even au mai scris Cristi şi Marius.

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.