Terra Park, primul parc de distracție din România

Willis Tower şi Nava Khufu sunt cele mai tari atracţii de la noul parc de distracţii deschis azi în Bucureşti, Terra Park. Mai sunt încă două chestii generatoare de adrenalină, Moai şi Toltec Pendula dar nu am am avut curajul să mă dau. Cel puţin deocamdată. Pentru copii sunt atracţii „fără număr”. De la chestii pentru bebeluşi, cum le zice Ana mea, până la chestii puţin mai hard, pentru copii ceva mai mari.

Dacă sunteţi în căutare de adrenalină, aşa ca mine, puteţi încerca experienţa Z Force Tower, turnul Willis Tower, înalt de 53 de metri care îţi creează impresia unei lansări pe orbită. Se vede şi Parisul de acolo sus, nu numai Bucureştiul :D. Mai puteţi încerca şi experienţa Disco, atracţia în care curajoşii pot trăi senzaţia unui farfurii zburătoare sau Kamikaze, special conceput pentru cei care vor să afle ce simt piloţii atunci când execută zboruri acrobatice.

Există şi un rollercoaster de dimensiuni mai mici care era în fază finală de construcţie, nedeschis încă pentru public dar lângă ăsta micu’ se construieşte şi se va inaugura în curând fratele lui mai mare care va fi, din câte am înţeles, cel mai mare rollercoster din România. Vedeţi mai jos harta parcului (click pe poză pentru mărire):

Parcul va funcţiona pe toată durata anului, inclusiv iarna, oferind vizitatorilor săi, în incinta clădirii Terra Park, nu mai puţin de 13 ride-uri, food court şi spaţii de joacă. Celelalte 17 atracţii, disponibile în spaţiul aflat în aer liber, vor funcţiona între lunile martie şi noiembrie. Suprafaţa totală este de 30.000 metri pătraţi.

Alături de atracţiile de ultimă generaţie, parcul dispune, de asemenea, de un restaurant în incinta acoperită, food court în exterior, magazin de suveniruri, precum şi de o parcare generoasă, disponibilă exclusiv pentru vizitatorii Terra Park. Parcul va fi deschis 7 zile din 7, cu program prelungit în wee-kend. Sâmbăta şi Duminica parcul va fi deschis între orele 9:00 – 23:00, iar de Luni până Vineri, între orele 10:00 – 22:00.

Practic nu există taxă de acces, iar intrarea în Terra Park este gratuită. Trebuie doar să achiziţionaţi Cardul Terra Park. În funcţie de pachetul ales, cardul este încărcat cu un număr de puncte ce pot fi folosite atât pentru atracţii, cât şi la restaurant, parcare sau la magazinul de suveniruri:

• 50 de puncte (50 RON)

• 80 de puncte (70 RON) – 10 din cele 80 de puncte sunt BONUS

• 120 de puncte (100 RON) – 20 din cele 120 de puncte sunt BONUS

Punctele bonus se pot folosi doar pentru atracţii, nu şi la celelalte facilităţi: restaurant, magazin de suveniruri, etc. Atunci când cardul este folosit la atracţii, primele care se consumă, în mod automat, sunt punctele bonus.

Terra Park e primul parc de distracţii din România. Cam târziu s-a gândit cineva că ar putea avea succes un astfel de proiect şi la noi dar bine că s-a făcut. Mai bine mai târziu decât niciodată. Sunt convins că acum vor vedea şi alţi operatori de asemenea parcuri că se poate şi e rentabil şi poate se vor mai deschide şi altele.

Comments (10)
 • a, deci am facut bine ca nu m-am trezit la 10 dimineata :))

 • Ba nu, merită vizitat. E chiar mişto parcul 🙂

 • pai am fost, numa ca nu de la 10 dimineata cand ati fost voi. am ajuns pe la 2

 • Aaaa, am înţeles.

 • […] pe bune, am fost ieri cu Claudiu și cu două din odraslele din dotare să testăm reclama, iar dacă e să rezumăm părerea […]

 • Ce bine ca ai scris despre, chiar eram curiosi sa aflam cum e! Pacat ca l-au deschis atat de tarziu…

  • E bine ca s-a deschis si acum.

 • […] tari. Au scris despre tiribombele de acolo Stefan Murgeanu, Cristian Dorombach, Radu Dumitru si Claudiu Ciobanu.  Trimite prin email. […]

 • TERRA PARK MERITA BANI

 • eu am fost la 4 atractii
  1:nava khufu
  2:bumper cars
  3:polul nord 1
  4:transsiberian express

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.