Interviu de angajare

Ce şanse de angajare poţi avea atunci când vii îmbrăcat la interviu total neadecvat şi murdar din cap până în picioare de var? Mari, aş spune dacă eşti puternic motivat, precum personajul din film. Şi cum cea mai bună minciună-i adevărul, iată o mostră de conduită pe care trebuie să o ai atunci când toţi te cred căzut la pământ şi nu-ţi mai dau nicio şansă să te ridici:

httpv://www.youtube.com/watch?v=4zSrKUDFXWU&feature=player_embedded

„Nu da voie nimănui să-ţi spună că nu poţi să faci ceva… Dacă ai un vis, trebuie să-l protejezi… Dacă vrei ceva, încearcă să-l obţii. Punct.” Este chiar declaraţia personajului principal în discuţia cu fiul său de numai 5 ani.

Pentru a înţelege şi mai bine secvenţa de mai sus şi în ce context s-a derulat aceasta, filmul „The Pursuit of Happyness” ar trebui vizionat în întregime. Merită văzut!

Comments (7)
  • „The Pursuit of Happyness” e un film ce terbuie sa-l vezi neaparat macar o data in viata… e probabil cea mai buna drama din istorie 🙂 fenomenal film…

    • @Nebunia, right…e o nebunie de film 🙂

  • Filmul e super… in fiecare din noi zace un Gardner…

  • mi-a placut ca tipa care l-a invitat inauntru nu a schitat absolut nici un gest de surpriza cand i-a vazut „outfit”-ul 🙂

  • Da, Ştefan, am observat şi eu chestia asta 🙂

  • Sincer, cred ca tipele de la HR au dat de multe tipuri de persoane :))

  • „Pursuit of happyness” este un film de nota 10. Intr-adevar merita vazut de mai multe ori si are o serie de sfaturi ce trebuie urmate…Este unul din cele mai bune filme pe care le-am vazut in viata mea. Ai ce invata din el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.