Andreea are nevoie de ajutor

Bogoslov Georgiana Andreea este o fetiţă de 3 ani şi jumătate din Craiova. A fost orfană până acum doi ani când a fost adoptată de o familie. Din cauza unui mic defect la picior, un picior e mai lung cu 2 cm motiv pentru care trebuie să poarte doar ghete ortopedice, a fost refuzată spre adopţie de mai multe familii. Familia soţilor Bogoslov a fost singura care au vrut-o. Andreea este nepoata cumnatei mele.

Din păcate greutăţile micuţei Andreea abia începeau. Andreei i-a fost descoperită o tumoră la rinichi, mai exact Tumora Wilms sau Nefroblastom- stadiul 2 , o tumora malignă embrionară (metanefros) care se situează între primele trei tumori maligne solide. Apare de regula la copiii cu vârsta cuprinsă în intervalul 1-5 ani.

Andreea  este internată în acest moment la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, la secţia Oncologie, unde a început tratamentul cu citostatice. Din cauza tumorii prea mari i-a fost scos un rinichi printr-o operaţie ce a avut loc acum câteva săptămâni. Din păcate i-a fost afectat si ureterul.

Are mare nevoie de medicamentele Liovac sau Cosmogen (dacă am înţeles bine se pun în citostatice) care sunt petru stadiile 2 şi 3 ale bolii, iar in spital nu se gasesc. Medicamentele necesare Andreei potentează chimioterapia şi au dat cele mai bune rezultate pe tipul ăsta de tumoră.

Mai grav e că nu se găsesc nicăieri în România! Aceste medicamente se pot comanda la unele farmacii dar 20 de fiole îi costa 2.700 RON, pe care familia Bogoslov nu-i are. 20 de fiole îi ajung Andrei pentru jumătate de an de tratament, tratament care va dura nu mai puţin de 3 ani!

Din păcate mama Andreei trebuie să renunţe la servici şi încearcă să iasă la pensie pentru a putea sta cu cea mică în spital. Venitul familiei este unul destul de redus.

Orice ajutor contează, orice sumă adunată îi măreşte şansele Andreei să învingă boala. Pentru cei care doresc s-o ajute pe Andreea , există un cont bancar pe numele mamei sale, Bogoslov Nela Irinuca, deschis la BRD:

RO42BRDE170SV71614511700.

Vă mulţumesc în numele Andreei.

Comments (3)
  • Buna ziua,

    Am citit povestea Andreei si m-a impresionat mult. Sunt mama si stiu ca nu exista durere mai mare pe lumea asta decat cea a copilului tau.

    S-a intamplat ca in zilele imediat urmatoare celei in care am primit povestea Andreei sa primesc un link pe e-mail. As dori sa va transmit acest link, poate cumva ii va fi si Andreei de ajutor. Ne rugam ca acest copil si toti cei aflati in situatia ei sa treaca cu bine prin aceasta incercare a vietii!

    http://www.antena3.ro/romania/un-roman-a-descoperit-medicamentul-care-vindeca-bolile-de-inima-si-cancerul-55003.html

  • […] Claudiu Ciobanu Serban View all posts by Serban Websitul autorului Serban Posted in Ajutor […]

  • Ce s a mai intamplat cu puiul acesta de om? Cum a suportat tratamentul? Este bine acum? Va multumesc mult pentru eventualul raspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.