Yes, we did it again :D

We did it, adică am făcut-o şi anul ăsta, Românie. După ce ne-am scos nisipul din cap acumulat în ziua precedentă la petrecerea after Webstock (unii au stat chiar până târziu în noapte, motiv pentru care am tras serios de ei a doua zi dimineaţă… dar nu dau nume 😀 ), ne-am strâns pe o căldură de iunie, mai degrabă, la episodul doi al campaniei Let’s Do It.

Mai puţini ca anul trecut, cu mai puţin entuziasm poate, cu mormane mult sub dimensiunea gropii de gunoi de anul trecut şi evident o „recoltă” de gunoaie mult mai mică dar am făcut-o. Locul a fost o baltă de pe lângă comuna Berceni de unde am strâns gunoaie, preponderent pet-uri şi sticle, de pe urma pescarilor. Se aude Nicule? Păi se poate aşa ceva? 😀

Într-o formulă DreamTeamRO restrânsă, cu Make, Chinezu, Stefan şi subsemnatul, plus TomaClaudiaAncutaRuxa şi Filip, băiatul lui Ştefan am dat gata cele 5 mormane alocate relativ repede. Cam în două ore şi jumătate. Cred că mai mult am căutat mormanele că pusesem harta invers decât curăţenia în sine 😀 Am strâns aproape 100 de saci. Nu e mult dar ne-am făcut datoria.

We Did It!

Comments (2)
  • brava voua!

  • Hei, Mălina, ce mai faci? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.