S-a (re)lansat blogoree.ro

Pe lângă alţii, eu sunt tânăr cu cei doi ani şi jumătate ai mei de blogging şi mai am muuuuuulte de învăţat. Cel puţin asta a fost concluzia mea la (re)lansarea de săptămâna trecută a comunităţii bloggerilor din România blogoree.ro. De la cei mai mari am auzit care au fost greutăţile debutului şi neajunsurile vremurilor dar şi cum i-a ajutat pe ei, la momentul respectiv, comunitatea bloggerilor.

Rolul principal al blogoree.ro este să-i ajute pe cei aflaţi la început de drum prin workshop-uri şi alte evenimente. Asta a fost menirea lui dintotdeauna şi se va încerca reluarea aceluiaşi traseu de început dar cu forţe proaspete.

Nu o să scriu despre istoria blogoree.ro si despre filmul evenimentului de joia trecută – mai mult ca sigur au făcut-o nenumăraţi bloggeri – ci voi scrie cronologic cum a decurs propriul capitol bloggeristic, de la început şi până azi. Dacă interesează pe cineva 😀

Am început să scriu despre merchandising pe 14 mai 2009, la îndemnul lui Nicu. Ii mulţumesc de câte ori am ocazia că m-a îndemnat să scriu şi m-a şi iniţiat în tainele WordPress-ului. Ăsta e primul meu post. Desigur acele articole, care pentru unii pot suna ca o limbă străină, au valoare şi în ziua de azi. Recitindu-le acum îmi dau seama că, adunate, pot face obiectul unei broşuri despre merchandising. Ar fi prima broşură din domeniu, la fel cum este încă primul, şi deocamdată singurul, site-ul meu de merchandising. Nu-i o idee abandonată.

Şi am scris, şi am scris şi mi-am dat seama că fac ceva care îmi place. Tot timpul îmi spuneam că voi scrie, iar cineva, la un moment dat va aprecia şi când va căuta ceva despre merchandisng, va apela la mine. Doar eram singurul nebun care scria pe nişa asta. N-am mai continuat foarte mult timp pentru că riscam să devin o autoritate în domeniu 😀 însă pot să spun că acest blog mi-a adus ceva clienţi.

În timp, oricât aş fi diversificat eu blogul de merchandising, nu aş fi putut aborda şi idei generaliste, astfel încât la 1 ianuarie 2010, se năştea blogul personal eclaudiu.wordpress.com, unde puteam să scriu fără nicio îngrădire, blog care s-a transformat, pe 23 aprilie 2011 în claudiuciobanu.eu.

23 aprilie 2011 a fost data când am început să scriu mai des şi mai responsabil pe blog. Am făcut o schimbare şi mi-am luat un fel de angajament. N-am avut lângă mine blogoree.ro dar am avut şi am lângă mine pe DreamTeamRO. Nu-i o comunitate. E o familie. N-am avut pe blog campanii foarte mari dar am învăţat multe despre fenomen alături de colegii din DreamTeamRO. Şi e doar începutul.

Cu siguranţă că voi veni cu dragă inimă la evenimentele organizate de blogoree.ro, mai ales pe subiectele care mă interesează. Succes blogore.ro!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.