Let’s Do It…again! :D

După ce anul trecut la Let’s Do It ne-am strâns cu mic, cu mare şi am umplut cca. 400 de saci de gunoi, anul ăsta, în aceeaşi formulă DreamTeamRO + familiile şi prietenii, vom răsturna iar munţii (de gunoaie), sperăm noi că, de data asta, dintr-o zonă care a fost cartată 😀 Anul trecut, la prima ediţie Let’s Do It am făcut curat lângă o pădure de pe lângă Cornetu, unde am „ras” câteva mormane care nu erau trecute pe harta gunoaielor dar na…ne-am făcut datoria şi am lăsat lună după noi.

Ne-am înregistrat pe site aici, am format echipa şi sâmbătă, pe 24 septembrie, ne vom întâlni mai întâi la punctul de înregistrare alocat Bucureştiului şi judeţului Ilfov (tot prin jurul Bucureştiului o să facem curăţenie), adică la Selgros Berceni, din câte am văzut, după care vom merge la mormanul pe care ni-l vor aloca organizatorii.

Interesul din partea voluntarilor pare că este mai mic anul ăsta dar, din câte am observat, a fost mai mare în rândul mass-mediei, ceea ce este cu adevărat un pas înainte. O promovare mai intensă la TV, în special, poate însemna o prezenţă mai mare sâmbătă. TV-ul atinge mai mulţi oameni decât a făcut-o online-ul şi anul trecut dar şi anul ăsta.

Este foarte posibil ca sâmbătă, 24 septembrie 2011, Let’s Do It să scoată din casă mai mulţi voluntari, mult mai mulţi decât cei peste 200.000 cât au fost anul trecut.

So, Let’s Do It…again!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.