S-a deschis Academia Copiilor

Dacă tot am făcut recent o recomandăre pentru bonă, de ce să nu fac şi nişte recomandări de gradiniţe, şcoli sau after school-uri? Nu…glumesc 🙂 Nu am recomandări chiar pentru toate, dar am una pentru un After School proaspăt deschis în sectorul 5, care se cheamă Academia Copiilor. O să vă dau cîteva detalii despre Academie şi apoi o să vă povestesc şi de ce o recomand.

Adresa noii unităţi de învăţământ privat tip After School Academia Copiilor este următoarea: str. Petre Ispirescu, nr.62, etaj 2 (lângă o unitate Enel, în clădirea cu sediul providerului de internet i-link). După şcoală copiii îşi pot face temele, pot învăţa dar se pot şi distra. Există cursuri de logopedie, Learn 2 Be, dans, karate, gimnastică, pictură, modelaj şi teatru sau cursuri de engleză, franceză şi germană. Cursurile de dans si de limba engleză sunt gratuite! Capacitatea actuală este de 10 locuri dar se poate extinde.

Pentru mai multe informatii, părinţii pot suna la telefoanele: 0767.044.647 / 0722.980.918 sau pot scrie pe adresa de E-mail: office@acbucuresti.ro. Siteul nu este deocamdată disponibil.

Acum să vă spun de ce recomand Academia Copiilor. Foarte simplu: cea care a pus bazele Academiei este Alina Cimpoieru, licenţiată în coregrafie, inima si creierul trupei de dans Dance World, trupă care, odată cu deschiderea noului After School, are o nouă casă. Dance World e trupa în care activează de doi ani şi jumătate fii-mea cea mare, Ana.

Desigur, pot fi considerat subiectiv, dar în doi ani şi jumătate mi-am dat seama de calităţile excepţionale de pedagog ale Alinei. Trebuie să recunosc că o parte din educaţia Anei, care mai are un pic şi face 7 ani, aparţine Alinei. Numai în această vară, dacă ţinem cont de timpul petrecut de Ana la repetiţii, concursuri, spectacole, festivaluri plus deplasările de rigoare, Ana a fost „pe mâinile” Alinei aproape două luni. Şi se vede contribuţia ei, credeţi-mă.

Vă mai zic şi vă asigur că la Academia Copiilor Alina s-a înconjurat numai de profesionişti. Merită măcar să vedeţi Academia şi vă faceţi singuri o părere.

 

Comments (3)
  • […] duc pe mâna tovarășului Claudiu și vă recomand și eu Academia Copiilor […]

  • ACADEMIA COPIILOR este marca inregistrata la OSIM, de noi, de mai multi ani.Exista si o emisiune de televiziune cu zeci de editii si un serial pentru copii cu acelasi titlu pe care tot noi le-am realizat. Constatam faptul ca persoana pe care o recomandati foloseste marca fara acordul nostru. Multumim pentru informatie.

    • Multumesc pentru comentariu. Am transmis mai departe mesajul dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.