Balkanik – primul festival de muzică balcanică din România

Muro ilo losharel, kana, Devla, dumadel
Le vastenca sikavel (hop hop).
Shukar san tu, muro shavo, tu san muro kutyaripo.
Chumidau tyo iloro.

Brega pita ha-ha …

Hai lalala…

Vi-i amintiţi? Ternipe – Muvo Shavo. Au avut un mare succes cu melodia asta.

Pe ei şi pe alţi artişti din Balcani îi puteţi vedea vineri, 23 septembrie, începând cu ora 19.00 şi sâmbătă, 24 septembrie, începând cu ora 18.00, la Grădina Uranus din Bucureşti, în primul eveniment de muzică şi cultură balcanică din România, Balkanik.

Vor mai cânta şi Baba Zula, Mahala Rai Banda, Salijevic Orkestar și Taraf de Haidouks care vor încerca să ne prezinte ce înseamnă muzica de calitate, veche, transmisă din generație în generație. Nu vor lipsi spectacolele pirotehnice, produsele hand-made sau specialitățile culinare precum berbecuțul turcesc, tocănița sârbească șau gulașul. „Papa La Șoni” a creat un concept viu, relaxat: gastro-muzică, asociind o mâncare bine făcută, gustoasă, cu un eveniment cultural-artistic la fel de savuros.

Festivalul va fi prezentat de George Piștereanu, cunoscut pentru rolurile din “Eu când vreau să fluier, fluier” şi “Loverboy”.

Cei care doresc bilete sau abonamente pentru întreg festivalul le pot achiziţiona online de aici. Mai multe informatii despre festival gasiti pe site-ul evenimentului sau pe pagina oficiala de Facebook.

httpv://www.youtube.com/watch?v=cpXOsV8MAtA

Comments (1)
  • foarte tare, imi place deja numai cum suna formatiile ce vor canta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.