O seară cu byron

Din cauză de lipsă computer (vreo câteva zile) şi de deplasare la Galaţi, abia acum am vreme să scriu şi eu câteva rânduri despre seara de joi, 8 septembrie, o seară perfectă de rock cu trupa byron. Mai bine mai tarziu decât deloc.

Rock was in the house sau, mai bine spus, în Fabrica. În Fabrica, adică în clubul Fabrica, unde am fost pentru prima oară. Trebuia să iau o piatră în gură, dar n-am gasit, aşa că am început cu o bere…Ciuc. Revenind la concertul byron, a fost o seară dedicată în întregime şi în premieră bloggerilor (multumim chinezu pentru invitaţie, el fiind probabil cel mai mare fan al trupei).

Premiera a fost şi pentru mine să-i văd pe cei cinci băieţi ce alcatuiesc trupa byron, aşa că, cel puţin dintr-un punct de vedere, pentru byron am fost un  caştig :D. byron a fost o surpriză foarte placută. Deşi initial nu prea am avut de unde să-i apuc, atunci cand au inceput unplugged concertul, pe scenă, printre alte instrumente făcându-şi loc şi un flaut  sau un acordeon, am revenit la sentimente mai bune odată cu sound-ul electric, puternic amplificat şi de o calitate foarte bună.

Adica, cum se spune, asta-i muzica ce-mi place:  sunet puternic (electric) şi curat. Probabil că la calitatea sunetului a contribuit şi locul de desfasurare al concertului (destul de intim, să nu zic mic) ce ţinea toate sunetele „aproape”.  Şi percepţia era alta după mai multe beri, nu? (parcă a fost şi un shot de tequila?…parcă).

Am primit cu bucurie coverul “Don’t stop me now”, al lui Queen care ne-a trezit la viaţă pe toti, iar momentul cu melodia “Songul Puşcăriaşului”, ascultată în premieră, eu zic că, din punctul meu de vedere, a fost apogeul.

httpv://www.youtube.com/watch?v=uEEmPzIbqik

Pînă acasă am tot fredonat: „de cealaltă parte a zidului, de cealaltă parte a zidului…e un hău” 🙂

Dacă v-am făcut curioşi, puteţi intra pe canalul lor de youtube. Au şi blog şi sunt activi pe Twitter sau Facebook. Mai mult, îi puteţi vedea live, pe 21 septembrie, în Club A.

Concluziile serii: byron rocks, iar mie îmi stă bine cu barbă :D. Şi cîteva poze mai jos (inclusiv două aparţinând mahmur.info):

 

Comments (1)
  • […] încă se află, de-a lungul timpului, pe lista mea de modele au fost sau sunt: Roxana, Chinezu, Claudiu, Adi Moisescu, Iancu Ionuț, Addicted, Dojo, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.