Prima ședință cu părinții

După cum spuneam si aici, de luni, 12 septembrie 2011, începe(m) şcoala. La revedere vacanţă, plimbări, huţa-huţa prin parcuri sau jocuri nesfârşite. Trecem la nivelul următor. Nu brusc. Treptat şi fără păreri de rău. Ana, cel puţin, abia aşteaptă să meargă la şcoală.

Ieri dupăamiază am participat la prima noastră şedinţă cu părinţii, în calitate de părinţi 😀 Mai în glumă, mai în serios, afirmam că e prima şi ultima oară când venim la o şedinţă cu părinţii şi nu o facem cu frică…cu frica de a auzi tot felul de năzbâtii făcute de Ana 🙂

Ne-am aşezat cuminţei într-o bancă pe rândul din mijloc (cu greu, dar am încăput). Cred că din liceu n-am mai stat într-o bancă de clasă aşa micuţă. Erau ceva sentimente amestecate de nostalgie şi emoţie la gândul că Ana trece într-o nouă etapă a vieţii.

Caiete dictando, de matematică, muzică, desen, acuarele, pensule, plastilină, ghiozdan, şepcuţă verde, bluziţă albă, stilou, penar, creioane colorate şi câte şi mai câte…toate pe o pagină A4 plină. Montat aer condiţionat, perdeluţe, jaluzele, pupitre, dulăpioare, zugrăveală, vopsit, lustruit…parte din ele realizate, iar altele în curs, astfel încât, până la începerea şcolii, totul va arăta impecabil. Impresionant.

Ca întotdeuna Ana o să ne schimbe iar programul, odată cu începerea şcolii 😀 Începând de la trezitul de dimineaţă, servici, până la luat copil de la şcoală, after-school etc. O să circul mai mult cu metroul, asta-i clar :).

Şi ca să vedeţi cum funcţionează spiritul ăsta 2.o, clasa Anei are blog! Da, are blog. Link: https://sites.google.com/site/clasafantasticilor/. Ştiu, nu e pe platformă WordPress, dar important e că există. Aceeaşi învăţătoare 2.0 a mai avut un blog al clasei cu generaţia anterioară de copii. Foarte tare!

Aşadar, luni dimineaţă, începe o nouă aventură. Succes Marei lui Nicu, Marei lui Cristi, lui Filip al lui Ştefan şi succes Anei! 🙂

Comments (2)
  • Multam! Si noi vom avea sedinta abia pe 12 sept. Pana atunci … sa ne distram eu zic 🙂

    • Niculeee…Let’s party! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.