Galați, here I am

Dacă nu ştiţi, aflaţi acum: Galaţiul este oraşul în care am crescut, este oraşul familiei mele. Până acum aproape o lună a fost şi oraşul tatălului meu, trecut în lumea celor drepţi după o mare suferinţă. E oraşul copilărilei şi adolescenţei mele. Chiar dacă m-am născut la Focşani, în Galaţi am făcut şcoala, iar casa, în inţelesul acela sufletesc, la Galaţi a fost.

L-am părăsit imediat după liceu, în 1992, luând calea Bucureştiului. A fost o perioadă când reveneam destul de des în Galaţi, dar în ultima vreme lucrul ăsta s-a întâmplat foarte rar. Familie, servici, casă, obligaţii…ştiţi voi. Despre ultima mea vizită în Galaţi am povestit câte ceva aici.

Iată că întâmplarea face să revin în Galaţi mai repede decât am crezut. Pe 10 septembrie 2011 se va desfăşura la Galaţi un fel de #EstTweetMeet, cu participarea unor oameni de online din Galaţi, Brăila, Focşani şi (mi se suflă în cască) chiar Craiova, la care voi participa şi eu, alături de gaşca din DreamTeamRO.

Aşadar întâlnirea va avea loc sâmbătă, 10 septembrie 2011, la Summer Pub de pe faleza Dunării, începând cu ora 12.00. Noi ne-am anunţat prezenţa pe pagina de Facebook a evenimentului. Cei care nu au facut-o încă şi doresc să vină alături de noi, sunt rugaţi să confirme.

So, ne vedem la Galaţi! 🙂

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.