Recomandare bonă

Deşi nu ne-am fi dorit, în curând va veni vremea să ne despărţim de bona Sarei, aka Maia, cum îi spune chiar Sara sau Doamna Luiza, cum îi spunem noi, ăştia mai mari. Începând cu 12 septembrie, atunci când Ana, fata cea mare, va începe şcoala, Sara va merge şi ea la grădiniţă, iar D-nei Luiza trebuie să-i gasim un alt copilaş :).

Este bona Sarei încă de la vârsta de 4 luni. Uite că au trecut doi ani şi trei luni de atunci. Ne-am inteles si ne intelegem excelent. Este foarte muncitoare. Totul luceşte în jurul ei, iar de Sara a avut mare grijă. Sara plânge după Maia ei, aproape în fiecare dupăamiază, când pleacă. A învăţat-o să numere, să cânte. Îi citeşte poezii şi poveşti şi, cel mai important, stă de vorbă cu Sara ca un om mare.

Găteşte foarte bine. Să-i dea Dumnezeu sănătate pentru că ne aşteaptă mereu cu mâncare gătită. Cred că ştiţi cum e atunci când vii frânt de la servici şi găseşti bucătăria lună şi mâncare făcută. E o binecuvântare. Mămicile ştiu despre ce vorbesc.

Calcă, spală şi face curat. Este în putere pentru că are doar 56 de ani. Locuieşte în Ciorogârla, lângă Bucureşti, de unde vine cu Maxi-Taxi până în Militari. Dacă ar fi cineva care ar avea nevoie de serviciile dânsei, începând cu mijlocul lui septembrie, trebuie să locuiască în zona sectorului 6, cartierele Militari sau Dr. Taberii, sau prin apropiere.

Noi o recomandăm cu căldură. Am avut mare noroc cu dânsa, acum doi ani si jumătate. Pe vremea aceea ne-am fi dorit să avem o recomandare de bonă, dar n-am avut. Am încercat cu ea şi îi rămânem recunoscători pentru tot ce a făcut, mai ales pentru Sara.

Pentru cei care sunt în căutare de bonă şi D-na Luiza vi se pare persoana potrivită, vă stau la dispoziţie cu orice alte detalii.

Comments (61)
  • Buna Claudiu,

    Descrierea suna tare bine :). Este doamna Luiza libera acum sau are grija in continuare de nepotel? Multumesc!

    • Are încă grijă de nepoţel

  • Știți daca este disponibilă doamna?? Noi locuim in Ciorogarla. Multumesc

    • Doamna Luiza are acum grijă de nepoţelul dânsei

  • Buna ziua, m-ar ajuta un numar de telefon de contact. Fetita mea va implini 3 luni curand si incep sa simt nevoia unui binevenit ajutor. Desi in dubii initial, doamna Luiza pare a fi o optiune placuta. M-ar ajuta si niste informatii suplimentare. Multumesc anticipat!

  • Buna ziua,
    Stiti cumva daca dna Luiza ar fi disponibila în prezent? Locuim in Militari.
    Mulțumesc anticipat pt. raspuns.
    Valentina

  • Buna seara!Doamna Luiza stiti cumva daca este disponibila? Locuim in Crangasi si as avea mare nevoie de un inger ca dansa! Am doi copii mici respectiv 2 ani si 1 an..Am MAREEe nevoie de un asa inger!!:-))

    • D-na Luiza e „bona” la nepotii ei, in acest moment 🙂

  • Este disponibila d na Luiza in acest moment?
    Daca da, un nr de contact, va rog!
    Multumesc!

  • Si pe mine ma intereseaza un contact, daca dumneaei este disponibila:)

  • Buna Claudiu! Am vazut comentariul tau cu nepoteii. Daca totusi o intereseaza un banut in plus si poate bineinteles… noi stam chiar in Ciorogarla si am avea nevoie macar de doua ori pe saptamana cateva ore. Sau poate recomanda pe altcineva. Iertare de indrazneala… criza mare de bona de incredere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.