Acum o săptămână începea aventura prin Mediaș

Acum o săptămânâ începea aventura DreamTeamRO în Mediaş. Exceptându-l pe Vlad, care mai fusese în acest oraş minunat, pentru noi ceilalţi era o premieră.  Lansarea noilor site-uri ale Dafora Turism, o serie de evenimente #prin Mediasulmeu, plus aşezarea fericită a astrelor, toate au contribuit şi ne-au trimis pe toţi în, poate, cea mai frumoasă vacanţă petrecută în România.

Şi e greu, vă spun eu, să potriveşti 6 oameni, plus familioanele din dotare, să-şi blocheze aproape o săptămână, pentru o vacanţă, dar am reuşit şi au fost 4-5 zile de mare excepţie.

Colegul Ştefan a ajuns mai repede în Mediaş unde, la invitaţia lui Mircea Hodârnău,  a dat un interviu, alături de gazda noastră Feri Teglas, pentru postul local de radio, Radio Ring. Simpatic Ştefan ăsta 😀

Când am ajuns miercuri seară la Mediaş am crezut că am nimerit într-un orăşel din Germania. Unu: datorită arhitecturii şi doi: toată lumea vorbea limba germană. Erau suporterii echipei de fotbal Maintz, ce urma să joace a doua zi cu Gaz Metan Mediaş în Cupa UEFA :).

În prima noapte am stat la Hanul Greweln, de pe strada Greweln, situat într-o zonă împădurită a Mediaşului, un loc de cazare cu numai 7 camere, dar cu o terasă de vară imensă şi un loc de joacă pentru cei mici, cat un parc din Bucureşti. Foarte comod: tu stai să-ţi bei cafeaua, ori berea, îţi savurezi micul dejun sau prânzul, iar copiii se joacă liniştiţi şi în siguranţă la câţiva paşi de tine. Părinţii ştiu…

Despărţirea de Hanul Greweln a fost dureroasă mai ales pentru cei mici. Locul de joacă pentru ei face, cum se spune, toţi banii. Leagăne, topogane, balansoare şi, mai ales, mult spaţiu verde. Dacă vreţi măcar să serviţi masa în Mediaş, vă recomand Hanul Greweln unde se mănâncă foarte bine.

 

În aceeaşi seară, dar mai târziu au venit si familiile Dulea şi Matache, iar a doua zi dimineaţă au ajuns numeroasa familie chinezească şi Familia Simion. Deci eram toţi, iar distracţia putea începe 😀

Despre ziua următoare, cu vizita la Ferma Trei Stejari, relaxarea de la Centrul SPA din cadrul hotelului Binder Bubi din Mediaş şi meciul Gaz metan Mediaş- FC Mainz, voi povesti în articolul de mâine.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.