Cars 2 – un altfel de film de animație

Dacă la cursele de karting de joia trecută ziceam că am fost un fel de Bucşă, apoi m-am umflat în pene rău de tot. Ieri am vizionat şi eu, cu Ana mea, filmul animat Cars 2, la iMax 3D, din AFI Palace Cotroceni, iar personajul ăsta, Bucşă, nu se mişcă deloc rău. Am crezut că e şi el pe acolo, ca mine şi prestaţia mea de la karting, dar până la urmă a avut un rol determinant.

Înainte de toate trebuie să recunosc că nu am văzut Cars 1, spre deosebire de fii-mea, care are şi cărţi colorate cu personajele din desenul animat. Me bad. Acum, că am văzut excelenta realizare 3D a celor de la Disney, mă simt obligat să văd şi partea întâi.

Revenind la Cars 2, înainte să înceapă filmul, uitându-mă în jur şi văzând atâţia copii, mă întrebam ce Dumnezeu caut eu acolo, înafara de faptul că o însoţeam pe Ana? Asta până să înceapă filmul, care a început dur (sunet şi efecte 3D). Au fost momente când puteai să bagi mâna în foc că nu e o animaţie, atât de bine a fost realizat filmul. Trebuia să-mi dau seama de lucrul ăsta, pentru că Disney nu face animaţii numai pentru copii 🙂

Nu comentez scenariu tinând cont de targetul filmului, dar realizările grafice sunt de excepţie. Pe imagine şi sunet s-a pus accentul şi nu au scăpat niciun amănunt din vedere.

Ana mă mai ruga să-i mai explic şi ei din dialoguri şi, recunosc, nu am făcut-o foarte bine, pentru că nu aveam timp. Totul exploda pe ecran şi se desfăsura cu o viteză foarte mare. Am rămas cu gura căscată de câteva ori. S-a cam plictisit, ştiu, în a doua parte a filmului, dar vom merge şi la variantă dublată în limba română. Va exista şi aşa ceva, nu?

Adunînd şi scăzând, Cars 2 merită văzut. Pentru că e 3D şi efectele sunt senzaţionale şi pentru că este altceva, faţă de animaţiile care s-au realizat pânâ acum.

httpv://www.youtube.com/watch?v=oFTfAdauCOo

Comments (9)
  • Asa zic si eu, este altceva, in sensul bun al cuvantului. Ca insotitor al unui copil nu ai cum sa nu te plictisesti

  • Super filmul

  • Si mie mi-a placut, e fain

  • Cum sa te plictisesti? Eu am fost cu 2 copii si am ras mai tare ca ei…

  • Un altfel de film de animatie dar in sensul bun. Mai ales vazut 3d.

  • E atlfel pentru ca poti sa mergi cu familia si sa te simti bine,ca adult sau copil

  • Am vazut si eu ca este destul de bine realizat si pot sa spun ca si scenariul a fost destul de bunicel

  • da ce mi-a placut si computerul de bord al lui holly e demential

  • nu stiu ce mi-a placut mai mult la film, cred ca efectele 3d, cat despre scenariu este si el ok avand in publicul caruia i se adreseaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.