Ne vedem la Social Mediaș

Facem ce facem şi, din când în când, ne întoarcem la obiceiul care a făcut echipa DreamTeamRO cunoscută, acela de a ne întâlni cu blogosfera locală, din diferite oraşe din tară.

Anul acesta am onorat invitaţia celor de la Focşani de a reveni acolo unde au început aceste peripluri. Şi cam atât. N-am mai plecat nicăieri. Individual sau împreună am fost prinşi de alte proiecte.

Ei bine, a sosit vremea să reluăm călătoriile noastre. De data asta vom merge la Mediaş, jud. Sibiu, pe data de 5 august 2011. Oraşul Sibiu l-am bifat anul trecut, cu o ieşire memorabilă 😀

Pe 5 august, la Mediaş, vor fi trei evenimente într-o singură zi:

1. #prinMediasulmeuhttp://www.facebook.com/event.php?eid=257460790937842 – un tur al oraşului ghidat de reprezentanţi ai Centrului de Informare Turistica Medias în care se vor vizita, printre altele, Muzeul Gazelor, Muzeul Municipal, Turnurile Cetaţii Medievale şi Sinagoga Mediaş. Participarea la acest tur, care va începe la ora 10.30, este gratuită.

2. #SocialMedias blogmeet: http://www.facebook.com/event.php?eid=135507343199606 – un blogmeet în stilul DreamTeamRO ce se va desfăşura începând cu ora 18.00, în Crama Traube din centrul Mediașului.

3. #fotbalmeetMediashttp://www.facebook.com/event.php?eid=256573571023424 – un miniturneu de fotbal pentru bloggeri, de la ora 21.00, la Clubul Sportiv Dafora din Mediaş. E mini, că noi, ăştia din DreamTeamRO, suntem cam bătrâni şi nu prea ne mai ţin balamalele, mai ales că, unii dintre noi, au luni şi chiar ani de pauză competiţională 😀 Dar ne pregătim intens 🙂

Personal, îmi doresc să-i revăd pe cât mai mulţi de anul trecut, de la Sibiu, dar şi să cunosc lume nouă. Avem ce să povestim.

Aşadar, cine vine pe 5 august la Mediaş?

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.