La Mulți Ani Forever Folk!

Azi, 19 iunie 2011, se împlinesc 3 ani de http://www.foreverfolk.com/, cel mai tare site dedicat muzicii folk din România, ce aparţine prietenului meu Marius Matache, sau aşa cum îi zice toată lumea: Make.

Recunosc că am făcut cunoştiţă cu siteul Forever Folk în urmă cu un an şi câteva luni, atunci când l-am cunoscut pe Make, unul din nebunii din DreamTeamRO, dar muzica folk mi-e dragă dintotdeauna, fiind contemporan inclusiv cu Cenaclul Flacăra. Da, atât de bătrân sunt 🙂 Nu mai zic şi de faptul că de pe la 8 ani am învăţat să cânt la chitară şi primele cântece pe care le-am învăţat au fost: Te uită cum ninge Decembre, Ridică-te Ştefane, Puştoaico, Fata Morgana etc 😀 Aşadar, e dragoste veche.

Nu sunt mulţi nebuni, precum Make, să facă ceea ce face el, cu Forever Folk. La bază e o pasiune imensă pentru muzica folk, îmbinată cu cea pentru online, unde dumnealui activează cu succes. Probabil că, undeva, în planurile lui, şi-ar dori ca acest minunat site să-i aducă şi ceva bani :D, dar, cu siguranţă, nu e una din priorităţile sale. Pe de altă parte mai ştiu un lucru: dacă faci ceva cu pasiune, atunci acel ceva îl faci bine de tot, precum Make, iar satisfacţiile, inclusiv materiale, vor veni negreşit.

Dacă mai adăugăm şi exigenţa cu care Make îşi conduce proiectele (deh, defect de profesor sever, care este el… 😀 ) atunci sunt absolut convins că ForeverFolk.com va face carieră internaţională (e pe.com, îi lipseşte doar o categorie în limba engleză). Succes proiectului ForeverFolk.com şi succes ţie, Make!

LA MULŢI ANI!

Hai să-l ascultăm un picuţ pe nenea Make cu a lui ”La Piaţă” (Matache):

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=fLpj96FvqKY

 

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.