Leapșa timpului

A trecut ceva timp de când am primit leapşa din titlu de la prietenul Ionuţ şi eu abia azi o onorez. Cu scuzele de rigoare, Ionuţ, am avut o perioadă mai plină. Azi sau niciodată, pentru că urmează să plec duminica viitoare într-o călătorie mai lungă şi nu ştiu dacă voi mai avea timp.

Leapşa sună cam aşa: trebuie să scriu “zece dorinţe, zece lucruri, pe care odată cu trecerea timpului, am uitat să le mai practic sau pe care nu le-am încercat sau pe care trebuia sa le fac demult”. Hai să vedem ( într-o ordine aleatoare)!

1. Obişnuiam, până să se nască Ana, cam acum 6 ani, să mergem cu cortul. Într-un anumit loc: pe Valea Doftanei (undeva lângă Câmpina), în pădure, oarecum în sălbăticie, destul de departe de civilizaţie. Aveam un anume loc unde am mers ani la rând. Ardea focul non-stop, iar mâncarea are alt gust la foc de lemne. Lângă locul cu pricina curgea un pârâu unde puneam berea la rece 😀

Cu ceaun, cu grătar, cu saltele, cu toate cele necesare unei şederi de câteva zile. Mergeam în satul din apropiere doar dacă se terminau proviziile.

Între timp ne-am mutat la casă şi cred că ieşirile de acest fel nu şi-au mai avut rostul, deşi mi-e dor de una :). Tot la capitolul ăsta, mi-ar plăcea să merg într-o ieşire de acest gen, cu o rulotă. N-am fost niciodată cu o rulotă.

2. Unul din lucrurile pe care nu l-am experimentat aproape deloc îl reprezintă călătoriile în afara tării şi detalii am dat aici. Mai e un pic 😀

3. N-am mai mers cu bicicleta de foarte mult timp. Copil fiind, până la terminarea liceului, bicicleta era nelipsită din programul meu. Alături de fotbal (de performanţă) erau cele două sporturi pe care le practicam intens. Aş vrea să-mi iau o bicicletă şi să mai pot pedala măcar o treime din cât o făceam altădată.

4. Apropos de sport, după ce mă refac, vreau să fac înnot şi să revin la frecvenţa de cel puţin un fotbal pe săptămână. Până atunci urmează gimnastica de recuperare. Cam peste o lună.

5. Mi-e dor de o cină cu Alina şi de o plimbare cu ea. Doar noi. Fără fete 😀 Ei, cred că va mai trece ceva timp până vom face chestia asta. Vrea cineva să stea cu piticile noastre într-o seară? 😀

6. Am avut de curând o experientă la un SPA (detalii în curând) pe care aş vrea să o repet. Saună, jacuzzi, hidromasaj, aromaterapie etc. Hmmm…mi-a rămas gândul la ele. Am fost zen vreo două zile. Da, aşa ceva trebuie repetat.

7. La categoria ”nu le-am încercat până acum”, pentru mine, e şi zborul cu avionul. Dap. N-am zburat cu avionul până acum. Nu ştiu când o să se întâmple chestiunea asta. În vacanţa care urmează, deşi o să plec departe, voi merge cu maşina. Aşa că o să vă anunţ când se va săvârşi minunea :).

8. În tinereţele mele, mai exact în liceu, aveam o formaţie în care cântam. La chitară. Am reuşit să resuscitez pasiunea asta anul trecut când am susţinut un miniconcert cu nebunii din DreamTeamRO. Aici aveţi isprava noatră. Chitară am, timp trebuie să găsesc.

9. Aş vrea să merg pe un circuit de formula 1. Măcar un Hungaroring, dacă nu un Monte Carlo 😀

10. Ultima: vreau să merg într-o croazieră. Cel mai bine pe un transatlantic şi să văd şi America cu ocazia asta 🙂 Da. Hai că am visat destul.

Unele din cele de mai sus, cu siguranţă voi reuşi să le reiau, iar altele voi apuca să le realizez. Nu ştiu în ce ordine le voi da gata, dar lucrez la asta 😀

Leapşa să meargă mai departe către: Mihai Pintilie (poţi ilustra şi cu poze 😀 ), Ellunes (dacă nu mă înşel e prima leapşă?) şi Monica Haţegan (cred că şi la tine e prima). Spor!

Comments (4)
  • […] care trebuia sa le fac demult”. Şi pentru că heitării mai şi apreciază unele persoane, iar Claudiu Ciobanu e una dintre acele persoane, mă voi conforma, deşi nu sunt chiar “nebun” după […]

  • DAca vrei cu o dorinta te put ajuta eu, 😀 sa stau cu fetele sa te poti duce cu Alina la o cina romantica, celelalte doar de tine depind. Iti multumesc pentru ca ai onorat leapsa, calatorie placuta, si tot sper sa ne putem intalni o data si-o data

  • Ne vedem, stai linistit. Am trecut eu printr-o perioada de inactivitate, din cauza sanatatii, si nu prea am iesit, dar o sa ne vedem.

  • […] a plecat leapşa, însă am citit ce a scris Marieta (de la care am şi primit leapşa), Mihai şi Claudiu. Şi am văzut acolo multe chestii. O să menţionez câteva: călătorii, sport, zbor cu avionul, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.