Ce se întâmplă pe internet la fiecare 60 de secunde?

Internetul creşte într-un ritm foarte rapid la nivel planetar. Dar cât de rapid creşte? Ei bine, în medie, peste un miliard de pagini noi se adaugă în fiecare zi.

Pentru a ne face o idee, specialiştii de la Shanghai Web Designers au realizat un infografic foarte interesant, care ne arată ce se petrece în lume, pe internet, la fiecare 60 de secunde:

60 Seconds - Things That Happen On Internet Every Sixty Seconds

Infographic by- Shanghai Web Designers

Comments (4)
  • Daca aratai graficul acesta cuiva acum 20 de ani ar fi zis despre tine ca esti nebun. Intrebarea e: unde vom ajunge in ritmul acesta? Caci bula tot se va sparge odata.. Si-atunci se va lasa.. linistea. Ca pica netul si lumina in lume, ca o iau oamenii razna.. sa vedem.

  • Nu stiu Mihai. O să apară altceva care va contracara viteza asta. Habar n-am 🙂

  • nu cred c-o sa incetineasca lucrurile astea, din contra, o sa creasca si mai mult toate astea dupa ce-o sa-si permita mai multa lume smart phone-uri…

  • Mie imi place ca are si partea de blogging o felie cel putin la fel de mare cat downloadurile de Firefox (care nu in mod intamplator este si browserul folosit de mine 🙂 ). Si cand te gandesti ca si noi am contribuit la statistica….parca creste putin inima in tine. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.