14th iun.

Pițurcă, acest Chuck Norris al Naționalei de fotbal

Începând de azi avem un antrenor nou-nouţ la Naţionala de fotbal: unul pe care îl cheamă Victor Piţurcă. A auzit cineva de el?

Redevenind serioşi, am pus-o! Păi Piţurcă e omul care a fost dat afară de la Naţională de două ori, deci, cum ar veni, ăsta e al treilea mandat al lui. Ceva îmi scapă sau, probabil, sunt foarte naiv. Nu cunosc ce interese sunt prin Federaţie.

Dar s-au terminat antrenorii? De ani buni aud numai variantele: Piţurcă, Hagi, Boloni, Iordănescu…over and over again. Cu pauza scurtă de Lucescu junior, pe care l-au linşat repede şulfele ăstea din fotbalul românesc şi de care nu mai scăpăm în veci. Dacă tot reconstruim, nu era bine să aducem şi un antrenor mai tânăr? Ar fi câteva nume.

Cum să refuze Piţurcă Naţionala? Păi el şi-a făcut un mod de viaţă antrenând Naţionala de Fotbal. Are 500 de antene parabolice acasă şi urmăreşte, în acelaşi timp, peste 60 de meciuri, de pe toate continentele. Are 25 de oameni în staff-ul său – aceiaşi din totdeauna – pregătiţi să-i furnizeze cele mai proaspete informaţii.

Piţurcă e un fel de Chuck Norris al Naţionalei de fotbal. E scos cu buldozerul din Federaţie, dar el coboară triumfător din elicopter, pe acoperişul aceleiaşi federaţii. La naiba…iată-mă-s! 😀

Sunt curios ce condiţii i-o fi pus lui Mircea Sandu de data asta, că ieftin nu e deloc barbugiul ăsta. Pe de altă parte, dacă va scoate Naţionala la liman, probabil că vom uita toate astea şi va fi, ca şi altă dată, eroul nostru naţional!

Comments (3)
  • vom trai si vom vedea, scos de la naftalina poate va face mai mult decat ultima oara cand a fost la nationala

  • M-aş mira. Problema e în selecţia jucătorilor.Ar trebui să ia mai mulţi tineri. Măcar ăia au chef de performanţă.

  • da ai dreptate se insista prea mult pe niste jucatori care se apropie de retragere si care nu prea au realizat mai nimic la nivel de nationala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.